^CooLeR^ Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Kupuje właśnie nowy sprzęt i nie jestem zdecydowany jaką płyte wybrac. Kupuje 256DDR 400Mhz, Athlona 2500+ barton i płyta: Epox 8rdai ~350zl Soltek sl-75frn2-l ~320zl Abit NF7S ?? ~380zl ASUS A7N8X ~350zl Do tego kupuje wentylator CoolerMaster AERO7+ ~103zl Chcialbym aby wszystko razem stabilnie współpracowało - procka będe kręćił na 3200+. Najbardziej jestem teraz nastawiony na zakup Solteka - co wy na to, co wy byście wybrali ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 ja bym bral abita - bo abita mam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Tez Ci polecam Abita. Z tych ktore wypisalaes to bedzie najlepsze rozwiazanie. Pozdro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Hmmm..... wieczny wybór :twisted: Epox lub Abit "innego wyboru nie ma i nigdy nie bedzie" :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 dokladnie - musisz wybierac miedzy epoxem lub abitem !! lepiej zamknac temat bo zaraz zaczna pisac zwolennicy abita i epoxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^CooLeR^ Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Z tych dwóch biore Abita :] dzieki !! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_Szulkin Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 A co do Athlona 2500+ barton poszukaj z literka M :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_Szulkin Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 A co do Athlona 2500+ barton poszukaj z literka M :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 A co do Athlona 2500+ barton poszukaj z literka M :)jak chce krecic do 2200 MHz to mu nie potrzebny mobil - tylko przeplaci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^CooLeR^ Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 A co do Athlona 2500+ barton poszukaj z literka M :)jak chce krecic do 2200 MHz to mu nie potrzebny mobil - tylko przeplaci Mozecie dokładniej opisac w czym rzecz ?? Mam wlasnie pytanie co do tego - jaka seriee powinienem ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> abym mial pewnosc ze bez problemow pojdzioe na FSB 200 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 chyba kazdy pojdzie bez problemu na 200 :] jak juz kupowac to tak zeby szlo jaknajwyzej a nie tylko na 200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 dobre serie Bartonow: AQXEA, AXDC, ADXA, DUT3C, DLT3C ale chyba wszystkie teraz na 200 pojda co do 2500+ M jest to procek produkowany do komp. przenosnych i ma nizszy vcore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Każdy pójdzie na FSB 200.... A co do mobile to jest już topic na forum... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Tu masz wszystko co potzebne o tych Bartonach: http://www.ocforums.com/showthread.php?s=&threadid=271103&perpage=50&highlight=XPM&pagenumber=1Na forum tez jest o nich dos duzy topic: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=62713&postdays=0&postorder=asc&&start=60 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowar Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 cze sorki że się podpinam ale też stoję przed zakupem płyt i się zastanawiam nad abitem nf7 tylko bez s i nie wiem czym się różni od tej z literką s czy tylko sound stormem czy czymś innym ??? Miałem dotychczs solteka 75frn i byłem bardzo zadowolony ale lubię zmiany ichciałbym wybróbować abita 8) (trochę mi szkoda było tego soltka bo to naprawdę była b. porządna płytka ale musiałem wymienić gościowi bo wyciągał bios po nieudanym flashu i go zj... :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 ta bez s nie ma soundstorma i nie ma sata i nie ma... (sam juz nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Tu sie nie ma co oszukiwac jesli nie bedziesz jakos extremalnie krecil to doslownie kazda plyta na nforce2 jest ok,kazda wyciagnie bez problemu fsb200... Przedwczoraj nawet jakies badziewie fica na nforce2skladalem i bez problemu a plyta tak na oko to zrobiona na odp.. sie... Po prostu bierz co Ci pasuje :) Na tym forum nie masz co pytac jaka plyte bo tu tylko dwie opozycje sa tzn Epox i Abit :-) Pozdrawiam wszystkich ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...