OLDBOY Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Hej może ktos wie jak usunąc niepotrzebną ikone z panelu sterowania w XP pomóżcie dzięki :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Tweak UI Nastepnym razem nie zakładaj tego samego tematu w dwóch działach jednocześnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Jezeli nie masz TweakUI, wejdz w Narzedzia, Opcje folderow, Widok... i tam odznacz opcje "Pokaz Panel sterowania w oknie Moj komputer"... Domyslnie opcja ta nie jest wylaczona, ale zawsze ja wlaczam, bo przydaje sie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Jezeli nie masz TweakUI, wejdz w Narzedzia, Opcje folderow, Widok... i tam odznacz opcje "Pokaz Panel sterowania w oknie Moj komputer"... Domyslnie opcja ta nie jest wylaczona, ale zawsze ja wlaczam, bo przydaje sie... jemu chodzi o usuniecie ikony Z panelu sterowania a nie calego panelu sterowania z "mojego komputera" ktora jak sam zauwazyles domyslnie jest wylaczona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Rzeczywiscie. Nie zobaczylem tego "Z". Popatrzylem tez, ze sgj zapropopnowal TweakUI, a tak sie sklada, ze m.in. w TweakUI mozna wlaczyc i wylaczyc ikone panelu sterowania z okna Moj komp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...