Gibi Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Zastanawiam sie, ktory z tych kanalow jest lepszy. Mam cyfre+ od niedawna i musze sie zastanawonic ktory z nich wybrac, gdyz najlepszy pakiet z obiema kanalami jest za drogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Wedlug mnie H2O :wink: maja lepsze filmy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Bierz Canal+, mam HBO i wiekszosc dobrych filmow jakie na nim leci juz dawno zassalem z netu, badz widzialem w kinie. Nie ma nowych odcinkow The Sopranos, nie ma Band Of Brothers, a na Canal+ jest duuzo pilki nozej i innego sportu, czyli to, co tygryski lubia najbardziej :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibi Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Sport mnie nie interesuje, tak samo jak fakt, ze moglem ten film wczesniej obejrzec :wink: Chodzi mi oto po prostu, krory kanal ma lepsze filmy, (chociaz, ktory wczesniej puszcza tez) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 moim zdaniem HBO lepsze... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 HBO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 imo HBO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 canal+ na hbo dobre filmy leca naprawde zadko :/ a tak pozatym to same powtorki i jakies <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Na HBO nie ma reklam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 moje zdanie jest takie: obydwie stacje są g.... warte. I tam, i tam królują powtórki powtórek. Jeśli masz dostęp do divixów lub dvd to daj sobie spokój, szkoda kasy i nerwów... miałem c+ i hbo dosyć długo i teraz jadę na najtańszym pakiecie z wszystkimi discovery i cieszę się, że nie mam tej filmowej kiszki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Fakt ze na HBO jest duzo powtorek, ale jest co ogladac. A biorac po uwage ceny plyt dvd 12zl lub kaset vhs 9zl( video wyporzyczalnia), to za 30zl(tyle chyba kosztuje hbo) imo oplaca się. ps. cyfra to gowno i zdzieraj z ludzi jak sie da dzieki bogu mam juz kablowke i nie mam Cyfry+(a mialem od poczatku pojawienia sei na rynku) ps.2 na C+ jest za duzo sportu imho, ale za to jest(bylo jak mialem) duzo filmow "niekinowych" wartych obejrzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 HBO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 lepiej zainwestuj w nokie d-box zainstaluj linuxa i ogladaj i to i to + kilkadziesiat innych platnych porgramow za darmo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 HBO mialem obydwa kanaly przez parre lat, ale na HBO wiecej filmow ogladalem ale jednoznacznie nie mozna stwierdzic, wszystko zalezy od tego jakie filmy wykupia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 remis :) mam to i to i oba sa dobre :) na HBO duzo filmow, na C+ filmy i sport Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 moje zdanie jest takie: obydwie stacje są g.... warte. I tam, i tam królują powtórki powtórek. Jeśli masz dostęp do divixów lub dvd to daj sobie spokój, szkoda kasy i nerwów... miałem c+ i hbo dosyć długo i teraz jadę na najtańszym pakiecie z wszystkimi discovery i cieszę się, że nie mam tej filmowej kiszki Wlasnie, polowe filmow ktore ogladalem rok temu jak dobrze pojdzie to za kolejny rok beda na HBO i Canal+ jako nowowsci hahaha :lol: Mialem dlugo HBO i jak dla mnie to szkoda kasy, ale to jest tylko moje zdanie. Z tych dwoch stacji wolalbym HBO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 ani jedna ani drugie, kiepskie filmy i wogole <span style="color:red;">[ciach!]</span>nia na maxa, pozatym jak podpiszesz umowe to juz Cie maja, jak zerwiesz to cie beda straszyc komornikiem i takimi tam, wiec sie lepiej powaznie zastanow zanim podpiszesz umowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...