Dziobak Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 No właśnie. Wyszła już nowa część Jagged Alliance 2 z podtytułem Wildfire. Grał w to już ktoś? Jakieś opinie? Ja osobiście zaliczam JA2 do swoich ulubionych gier i napewno nie przegapię tego dodatku. http://www.edbis.com/all/previews/2004/feb..._wildfire_1.php http://gameinfowire.com/game.asp?gid=978 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 ogolem lipa.. troche ulepszen.. zmieniona sila bronii i pare dupereli :P jakies questy poboczne. Ogolem odechcialo mi sie w to grac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Nie spodziewaj sie fajerwerkow, ale jesli jestes fanem JA2 to nie powinienes Wildfire opuscic (tak jak UC). Generalnie to: -gra jest znacznie trudniejsza (podwyzszono AI przeciwnikow) -zbalansowano bron zeby byla bardziej realistyczna -okolo 90% sektorow zostalo zmienionych. mapy wygladaja na prawde profesjonalnie i trzeba troche pokombinowac zeby zdobyc kazdy jeden sektor. dodano wiezyczki snajperskie, reflektory w okol obiektow wojskowych, duzo krzakow i wysokich traw dla urozmaicenia rozgrywki :) etc. -zmieniono grafike - dla zwyklego gracza to i tak crap, ale kogo to obchodzi ;) -dodano sporo nowych bronii -questy poboczne teraz na prawde sa wazne, bez ich wykonania jest ciezko zdobyc kase. i pare innych.. ;) Mi sie podoba, trzeba calkiem inaczej grac. {pdam maly przyklad - w zwyklym JA2 na poziomie expert wjezdzalem sobie do Drassen Airport jak kowboj i zdobywalem je bez wiekszych problemow. W Wildfire zaczalem obrywac z nikad, po kilku rudnach z 4 moich najemnikow zostal jeden i to ciezko ranny. Musialem wykonac przyspieszony odwrot taktyczny ;). Po przeczytaniu maili okazalo sie ze trzeba najpierw isc do Chitzeny zdobyc jakis port a Drassen zostawic w spokoju bo i tak w pierwszych 3-4 dniach nie da sie go ugryzc :). To tylko namiastka ;) Sorry ze tak przydlugo, staram sie zachecic jak najwieksza ilosc osob do zagrania, bo warto! :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Dziwne może masz grę na jakiejś nie spatchowanej wersji. Rzeczywiście miguel i wszyscy mówią - idź do chitzeny ale nie ja poszedłem do dressden (jak to się pisze?! chyba La Drassen) i bez problemu zdobyłem :D teraz jestem w trakcjie inwazji na la chitzene i nie ma problemu :D ogólnie uważam że gra jest po prostu piekna - już dawno nie było fajnego JA2 :D teraz tylko czekam na Urban Chaos PL (a to już niebawem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Grałem troche w wersje EN i mnie nie wciągnęło, wręcz troche odepchnęło..... :D Serio Lukas, nie żartuje ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 No wiesz jak kto woli ;) ja tam gram w wersję PL i powiem ci że jest świetna - a po prostu nieziemska w porównaiu do EN :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Teraz na GG mi napisałeś że z nią wpadniesz... więc czekam ;) Wtedy coś dokładniej będe mógł powiedzieć o JAWF. Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez v.e.n.o.m Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Teraz na GG mi napisałeś że z nią wpadniesz... więc czekam ;) (sorry za OT) Nie bój się nie bój już z nią pędzę :D w końcu przekonasz się że PL jest DUŻO lepsza niż EN. To jest do wszystkich którzy grali w Wildfire-a wersję angielską i im sie nie podoba: wersja PL jest po prostu świetną grą! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Dobra Lukas, musimy skończyć z tym OT bo procenty dostaniemy :] A ja nie chce mieć 20% :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ok. Teraz piszę już na temat. Wie ktoś o jakimś nowy patchu do wildfire? Ponoć jest ale na top ware ni widu i ni słychu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Oki, Wildfire od Luaksa dostałem, PL jest ZNACZNIE lepsze od EN. Robiłem chyba z 6 razy postać :) - Lukas może potwierdzić, dlatego jestem dopiero za Omertą. Z pewnością będzie się fajnie grało :) Aha, Lukas rozdzielczość to 1280 a nie 1024 :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Lukas rozdzielczość to 1280 a nie 1024 :D :D :D Co?! Ja..... Trochę przesadza :D dobrze że mamy LCD to i tak jest 1024x768 bo inaczej już bym chyba nic nie widział :D A mówiłem że Wild jest świetny. Jeżeli ktoś chce to moge dać namiary! GG lub PW nie dam takich informacji na topicu ogólnym! PS: Ammmo 5.56 mi się kończy :/ wie ktoś gdzie można załatwić na wstępie gry? EDIT: do PS oprócz boby ray'a Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Łukasz Tkacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Nie lepiej pisać w tym temacie...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Nie lepiej pisać w tym temacie...? No niby tak ale ten temat jest konkretnie o Wildfire a tamten ogólny np. o urban chaos lub night ops Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Lukas, w końcu też tam pisaliśmy :D Ale z rozdziałką to przesadzili.... ale przynajmniej wiemy jak nasze flatrony się na 1280 sprawdzają ;) P.S. - Lukas, musisz do mnie wpaść i pomóc mi z bazą rakietową (k. el drassen) bo mnie roz;walają jak chcą:) Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez v.e.n.o.m Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...