GenghisKhan Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 ponizej 3h na procu 145x16 APX 512 ram cl 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Pochwalę się, i powiem, że niedługo będę miał BartonaM@min.2700 MHz, zobaczymy ile się będą jednostki liczyć... ;> pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Pochwalę się, i powiem, że niedługo będę miał BartonaM@min.2700 MHz, zobaczymy ile się będą jednostki liczyć... ;> pozdro jakas wyselekcjonowana sztuka :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Pochwalę się, i powiem, że niedługo będę miał BartonaM@min.2700 MHz, zobaczymy ile się będą jednostki liczyć... ;> pozdro jakas wyselekcjonowana sztuka :?:Ponoć tak, okaże się w praniu... ;] Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 bartony M to są bartony z mobilnych kompó i lepiej sie kreca bo sa przystosowane do niższych napięć i temperatur. Wniosek sa plizej środka WAFLA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 11x200 - srednio 2.10 12.5x200 - srednio 2.0 11.5x217 - w trakcie sprawdzania na koncie przeliczone 5129, dane moga byc nieaktualne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 no spoko ale dlaczego nie ma cie w naszym teamie?? zapraszamy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 dodam ze proceek to amd XP M-2500+ niestety napięcie startowe ma 1.675(jesli mnie płyta nie okłamała :>) jestem w trakcie modernizacji chłodzenia dla tego potworka oraz chłodzneia płyty...mofsety mogą służyć za patelnię ;D no i pamiatki... pociągna więcej niż 217..pytanko tylko ile ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 zulusman chalisz sie ze masz 5000 WU a dlaczego z nami nie liczysz zapraszamy!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 ja liczę we własnym teamie :) karlik102b taki team z lat studenckich, ale wciaż prężny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 aha to spox ale jabys kiedys chcial to zapraszamy bardzo, fajnie ze sie podzieliles czasami licznenia nie licząc w teamie, nareszcie ktos zaczyna odwiedzac to forum :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 bartony M to są bartony z mobilnych kompó i lepiej sie kreca bo sa przystosowane do niższych napięć i temperatur. Wniosek sa plizej środka WAFLA.LOL widze ze twoja wiedza odnosnie produkcji mikroprocesorow jest bardzo ograniczona ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 u mnie wyszlo cos 2:21 pomiar z 23WU i kilku kompow :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 U mnie na Athlonie 2000+ czas to około 3:30h (Windows XP Pro) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 no to masz fajnie ale pewnie same male ci sie trafiaja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Nie, to jest średnia taka. Czas mam mniej więcej stabilny taki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 ja mam czasem 3 h a czasem ponad 4 mam to co w podpisie, aha czemu nie podkrecisz tego athlonaka napewno coś pójdzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Bo mam za sałabe chłodzenie i cenię sobie ciszę, a poza tym mam Palomino... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 aha jak masz palomino i to jeszcze 2000+ to koniec teamtu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 bartony M to są bartony z mobilnych kompó i lepiej sie kreca bo sa przystosowane do niższych napięć i temperatur. Wniosek sa plizej środka WAFLA.LOL widze ze twoja wiedza odnosnie produkcji mikroprocesorow jest bardzo ograniczona ;)A niby co sie niezgadza przeciez M znaczy mobile czyli z noteboków to jest CPU. a jest przystosowany do niższych napięć bo jest zazwyczaj wybierany z najbkirzej środka wafla i jest w dwóch wersjach 1.65 i 1.45 oba mobile a norlamny tylko 1,65. Czyli najlepiej kręci sie 1,45 ale jest podobno ciężko dostepny w polsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 to sie nie zgadza, ze polozenie ukladu w waflu nie ma znaczenie co do jego jakosci; wafel to jest pociety walec krzemu o czystoci 99.99%;czesc ukladow powstajacych na nim jest niesprawna, jednak nie ma reguly ze to te na srodku to sa super uklady, a ten zewnatrz to gowno; po za tym to ja nie byl bym pewny na 100% ze athlon m to to samo co athlon xp tylko o obnizonym napieciu zasilania; bardzo mozliwe ze roznia sie nieznacznie konstrukcja; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 nie one sie niczym nieróżnią i sa zazwyczaj z środka wafla i co najwyzej jak najblizej a konstrukcja sie mało różnia bo inaczej maja jedne mostki poprzecinane niepamietam które tak samo da sie zrobić z zwykłego bartona lub thorogbreda np. Mp do płyt wieloprocesorów. akle zazwyczaj jest tak że czym bliżej to sie lepiej kręca a przy okazji mniej sie grzeją. tak cxzyatłem na topicu na forum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 nie one sie niczym nieróżnią i sa zazwyczaj z środka wafla i co najwyzej jak najblizej a konstrukcja sie mało różnia bo inaczej maja jedne mostki poprzecinane niepamietam które tak samo da sie zrobić z zwykłego bartona lub thorogbreda np. Mp do płyt wieloprocesorów. akle zazwyczaj jest tak że czym bliżej to sie lepiej kręca a przy okazji mniej sie grzeją. tak cxzyatłem na topicu na forum :)ehh czlowieku... ktos walna bzdure i ty w to odrazu wierzysz... zainteresuj sie tematem, a potem dopiero powtarzaj, sprawdzone juz, informacje; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 panowie.. nie schodzcie z tematu, po co sie klocic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 niecale 2h 30 minut na procku A1700@2440 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 a więc na moim małym Duronku 1Ghz@1,2 przelicza około pięciu godzin (4,50 - 5,15), tyle że komp jest używany w trakcie liczenia ale nawet jak stoi wolny to czasy sie nie zmieniają, a kompa już odmuliłem ze wszystkiego co niepotrzebne :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 i co?? uwarzasz ze to dużo??? ja na moim w podpisie ciągnę koło 3 h(najmnijesze jednostki) do ponad 4 najwieksze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 a więc na moim małym Duronku 1Ghz@1,2 przelicza około pięciu godzin (4,50 - 5,15), tyle że komp jest używany w trakcie liczenia ale nawet jak stoi wolny to czasy sie nie zmieniają, a kompa już odmuliłem ze wszystkiego co niepotrzebne :?: Nie ma co narzekać, kumpel z p4 2.0ghz liczy WU 7h45m(średni czas), ale podobno ma bardzo zasyfiony system Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 i co?? uwarzasz ze to dużo??? ja na moim w podpisie ciągnę koło 3 h(najmnijesze jednostki) do ponad 4 najwiekszenie napisałem to dlatego że nie wiedziałem czy to dużo czy mało, ale teraz po spowolnieniu ramu aby chodził synchro z procem robi jednostkę szybciej bo koło 4h 20 m :DNie ma co narzekać, kumpel z p4 2.0ghz liczy WU 7h45m(średni czas), ale podobno ma bardzo zasyfiony systemto wypadało by go trochę odświerzyć bo to już oznacza że czas na format chyba ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 huh, ja chciałem uaktualnić moją wypowiedź na temat liczenia :) testowalem 217 FSB...ale okazało się ze spowobnie mozna pracowac na 220.... więc zostawiłem kompa na 2 dni.....na takich ustawieniach 11.5x220, uzyskałem takie rezultaty: MAX - 2:00:01 MIN - 0:59:50 przeważająca ilość jednostek kończyła się w 1:57:XX uważam to za doskonały wynik..możliwy do poprawienia jedynie po podniesieniu mnożnika i napięcia....(chlodnica do lame WC in a way ;> ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...