Skocz do zawartości
michalak

Młodzież Wszechpolska

Rekomendowane odpowiedzi

wiesz zalezy o jakich panów z MW ci chodzi :D bo są panowie z MW z Gdańska których bardzo szanuje :D :

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

taki mały OT :D MW HARDCORE :D piss 3 miasto wariaty (EWC .VHS ,B3S i reszta...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paranoik :D ale to jest wszytsko nielegalne! i robione na hardcorze na szybko! ,imo to troche jak ninja :D w centrum miasta zrobić takie coś na czynnym budynku ,naprawde trudna rzecz... A zrobić coś lepszego było by trudno... Co nie znaczy ze jak ktos robi hardcore nie umie malować. 4 Deffence zarzucam prace Impasa (peace) :

Dołączona grafika

html>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale to jest wszytsko nielegalne! i robione na hardcorze na szybko! ,imo to troche jak ninja :D w centrum miasta zrobić takie coś na czynnym budynku ,naprawde trudna rzecz... A zrobić coś lepszego było by trudno... Co nie znaczy ze jak ktos robi hardcore nie umie malować.

to są ściany! nie jakieś tam kartki. Jezeli masz malo czasu robisz cos na przypale to naprawde trudno zrobic cos konkretniejszego. Ztąd proste chromy! ,które tez są w sumie jak dla mnie wypasione :D

powiem krotko brak mi slow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale to jest wszytsko nielegalne! i robione na hardcorze na szybko! ,imo to troche jak ninja :D w centrum miasta zrobić takie coś na czynnym budynku ,naprawde trudna rzecz... A zrobić coś lepszego było by trudno... Co nie znaczy ze jak ktos robi hardcore nie umie malować.

to są ściany! nie jakieś tam kartki. Jezeli masz malo czasu robisz cos na przypale to naprawde trudno zrobic cos konkretniejszego. Ztąd proste chromy! ,które tez są w sumie jak dla mnie wypasione :D

powiem krotko brak mi slow
no wiesz szkoda.. ze nie masz słów...nie obchodzi mnie czy tolerujesz to co robimy. Dla niektórych to może być chore... dla mnie też pare lat temu było by chore popierd..lac 30km po torach piechotą zeby sobie zrobic obrazek na wagoniku :D. Ale to jest jak nałóg placisz naprawde duze pieniadze za puchy ,ryzykujesz zycie ,zdrowie oraz swoja przyszlosc (z reguly robią to ludzie przed 30lat... wiec mozna sobie spaprac papiery) ,ryzykujesz tez ogromne kolegia. No ale i tak robisz :) ,to jest meritum sztuki aby wyazic sie niewazne w jaki sposób ,wielu wielkich szło po trupach... Wiesz szkoła pod okupacją i szerzenie polskości też była zakazana , teraz zakazana jest sztuka. A jesli wiekszosc ludzi starszych goni za pieniadzem nie zauwazajac wyzszych wartosci zapomina o czyms jak powazna muzyka czy malarstwo (to jest w ogóle zapomniane) ,a interesują ich bilboardy i jakies POP laleczki spiewajace bez sensu. A jezeli próbuja to robic mlodzi ludzie to odrazu skazani sa na tytul wandali. Widzac w nas przestepcow sam siebie oszukasz...

Przemysl i Uszanuj

EOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jelen, mialem Ci napisac pare ostrzejszych slow, ale sie powstrzymalem, twoje nazwisko wystarczy w zupelnosci.

Porownojesz wojenne komplety do chamskiego wandalizmu jakim jest niszczenie i oszpecanie czyjejs wlasnosci ??!!

I ty piszesz komus : Przemysl i Uszanuj !?

Czlowieczku, gdybym cie dorwal na malowaniu sciany mojego domu to poprostu z szacunku dla sztuki urwalbym ci rece i wcisnal do [gluteus maximus], profilaktycznie poprostu.

Nie przecze ze niektor dziela sa piekne, bo sa, bardzo mi sie podobaja.

Pomysl jednak logicznie: jakim penisem masz prawo czynic to wbrew czyjejs woli ? niszczac czyjas wlasnosc ??

Wykup sobie b ilborda i maluj go ile wlezie, kup sobie pare hektarow muru i tez se go mnaluj ile chcesz, ale wara od wlasnosci prywatnej czy jakiejkolwiek innej !

Nie widzac w sobie przestepcy baaaardzo sie oszukujesz i probujesz sie usprawiedliwiac porownujac do tak donioslych rzeczy, to IMO profanacja.

Szkoda ze masz wylaczone myslenie :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziekuje Reed za wieksze rozwiniecie mojej wypowiedzi podpisuje sie pod twoimi slowami obydwoma rekoma

co do wypowiedzi kolegi Jelenia - kolegia ds wykroczen zostaly zlikwidowane w 2001 w tej chwili takie sprawy sa rozstrzygane w w wydzialach grodzkich sadow rejonowych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wiec nie prywatne. a jak nie prywatne to jakie? panstwowe nieprawdaz?

a jak panstwowe to i moje , twoje , NASZE. a jak niszczy sie cos NASZEGO to MY za to placimy prawda? moze nie bezposrednio ale tak wlasnie jest. wiec nie wiem czym tu sie chlubic... :?

poza tym skonczmy juz ten ot bo widze ze do niczego produktywnego to nie zaprowadzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racja, ten topic wzbudza tylko niepotrzebne emocje, ale coz sie dziwic, kazdego normalnie myslacego czlowieka krew zalewa na widok dewastacji, a juz po przeczytaniu argumętuf wandali to wole nie komentowac bo i tak skrypt wytnie 99% wyrazen.

Niniejszym Dołączona grafika temat :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...