Plumpi Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 :wink: Chciałbym podkręcić swojego duronka 700 na płycie Abit K7VZA i potrzebuje kilka wskazówek. Przydały by mi się jakieś optymalne ustawienie napięcia w stosunku do mnożnika i szyny.Jakie napięcie przy jakich ustawieniach całej reszty!!! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Kręć go i jak będą zwisy bądź inne przejawy niestabilności, podnoś napięcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 przeciez nie ma takiej plyty jak abit k7vza czy co tam podales, natomiast jest taki ecs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Cytat Abit K7VZA masakra..., czyzby abit juz sie polaczyl z ecs ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 stalo sie to szybciej niz oczekiwalismy ecs kontratakuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Heja! W takim razie też mam Abita! Zamówię sobie logo do przyklejenia na kompa, hura! Kurde, muszę raraz zmienić sobie podpis... Jednemu gościowi Duren chodzi na FSB 166, więc nie ma rzeczy nemożliwych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plumpi Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Sorry z tym K7VZA mała pomyłka, zresztą teraz nie mam głowy do myślenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plumpi Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Moje dane: AMD Burak 700Mhz Abit KT7A - bez raid 256MB Ram 133Mhz sound blaster twardziel 10gb SEGATA Sorry za bleedy ale mnie galy bola 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Cytat Moje dane: AMD Burak 700Mhz Abit KT7A - bez raid 256MB Ram 133Mhz Kiła sound blaster twardziel 10gb SEGATA Sorry za bleedy ale mnie galy bola 8O Napięci podnieś na 1,85v i fsb daj odrazu na 133 powinien działać a jak nie będzie to odblokuj mnożnik i go zmniejsz. ps.Kup sobie monitor LCD to cie nie będą boleć ja sobie kupiłem i 18h przy kompie i nic ani gały ani głowa nie boli :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...