Maks! Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Czy moje mobo - k7s6a poradzi sobie z throtonem@barton ?? wiem, ze plyta do najlepszych nie nalezy, dlatego w niedalekiej przyszlosci wymieniam ja na abita nf7 8) . Tak dla siebie chce sprawdzic czy ten throton prawdilowo bedzie dzialac z odblokowanym cachem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Jedynym problemem może byc FSB 166. Innych byc nie powinno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 fsb 166 to na pewno nie wyciaga, max to niestabilne 150, ale juz przy fsb 147 wszystko ladnie smiga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 nie będzie problemów bo z thortona robisz bartona ale fsb pozostaje 133 :) więc podkręcisz na te 147 i będzie git. w następnej kolejności kupisz k7s7a2 lub k7s8x i podkręcisz mocniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...