scythe19 Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Mam problem z kompem, który polega na tym, że gdy chcę go wyłączyć to on się restartuje. Nie wiem co jest tego przyczyną, do tej pory chodził normalnie. Zasilacz mam zwykły i na razie nowego nie kupię. Może jest jakaś inna przyczyna niż zasilacz. HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 bardzo duzo informacji zawarles:) a moze cos wiecej?plyta, procek,ramy(moze w dualu).czy podkrecany?nie wiem napisz cos wiecej ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 1. temat powinien byc w "podstawowych zagadnieniach" 2. jaki masz OS ? 3. sprobuj panel sterowania / opcje zasilania / zaawansowane zarzadzanie energia APM / włacz 4. w biosie wlacz obsluge ACPI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...