fuxmen Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 mam forum postwaione na lycosie i mam pytanko podobno nie ma tm powiadamiania ale jak dostałem prywatna wiadomosc to mnie powiadomiło a o odpwoeidziach w postach nie powiadamia co to znaczy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 ze jak ktos napisze post w temacie to nie dostaniesz powiadomienia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 tak nie wiem dlaczego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Pewnie w profilu masz wylaczone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 właśnie nie mam mam włączone i nic a czytałem ze na lycosie to nie działa to czemu powiadomiło mnie o prywatnej odpiwedzi??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...