harbi Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Słyszalem od kumpla, że na każdą swoją kość ramu Kingston daje dożywotnią gwarancję. Czy tak jest rzeczywiście :?: Jeśli jest to prawdą, to gdzie mógłbym ewentualnie oddać kostki do naprawy lub wymienić wadliwe sztuki :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 nie tylko kingstone daje dozywotnia gwarancje :) jak masz gwarancje to pewnie tam gdzie kupiles :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbi Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 nie tylko kingstone daje dozywotnia gwarancje :) jak masz gwarancje to pewnie tam gdzie kupiles :) Problem polega niestety na tym, że jak kupowałem swoje Kingstony, to nie dostałem na nie żadnej gwarancji - koleś, u którego je brałem, powiedział, że one mają dożywotnia gwarancję u producenta. I teraz mam problem - załóżmy, że za kilka miesięcy moja kość przestanie działać - co mam zrobić w takiej sytuacji :?: Czy mogę wysłać swoją kość przedstawicielstwu Kingstona w Polsce :?: Nie śmiejćie się, że skopałem sprawę nie pamiętając o wzięciu gwarancji na tą kość ramu - do dzisiaj nie mogę sobie tego wybaczyć :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 no to po sprawie :) watpie zeby bez jakiegos papierka wzieli od ciebie te ramy :) poczytaj moze na stronie glownej kingstona (albo napisz im maila?) jak to jest z ta gwarancja pewnie i tak jest tam pare ale za ktore nie wymienia pamieci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...