KIULIK Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Witam wszystkich Dziś dołączyłem do team'u tweak.pl. Narazie mam 10% pierwszego WU. Komp chodzi różnie, ale głównie 24/7, więc kilka WU nabije. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Witam wszystkich Dziś dołączyłem do team'u tweak.pl. Narazie mam 10% pierwszego WU. Komp chodzi różnie, ale głównie 24/7, więc kilka WU nabije. Pozdrawiam witam :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Witam! I zycze owocnego liczenia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 ja też się dołączam, IMHO coraz więcej ludzie przybywa :twisted: barwkomp niech sie szykuje na przegraną :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 panowie, dolaczylem do was! oprocz kompa domowego (b2500@3200), zainstalowalem w pracy (p4 2.4). oba dzialaja prawie 24/7. moze uda sie jeszcze na kompie siostry wcisnac :D Brawo, wiecej nam takich trzeba ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofi Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Witam!! Ja tez dolaczylem do Waszego teamu. Licze juz od jakiegos czasu, ale dopiero od dzisiaj zaczalem uzywac klienta nie graficznego. Zycze wszystkim szybkiego liczenia. Pozdrowionka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Tofi: Witam :) I zachęcam do owocnego liczenia. Widze, że coraz więcej nas jest. Mobilizujmy się i szybko przegonimy BrawKomp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 to spox witamy, ja na szczęście policzylem tylko 9 wu kiedyś tam na tym kliencie srednio po 8 godz a teraz to 4 więc nie wiem jak mozna takie cos rozprowadzać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 dorzucam do was moje 130 paru unitów i policze troszke z wami :) hehe temperatura na procu mi skoczyła z 35 na 37 z tym seti :):) nawet NB o 1 stopień na 34 sie podniosło :) jak narazie moje czasy może niezbyt rewelacyjne, ale odpalone - winamp, czat, gg, forum, overnet i od czasu do czasu jakaś giera, czasy to: 3h 1m 3h 16m 3h 31m to 3 ostatnie czasy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirectC Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Czy ktos może mi na Pm puścić info jak się do tego zabrać? puszcze w robocie na kilku stacjach;) może i do serwerków sie podłącze :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zobacz przyklejony topic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 sciagnij program z www.oc-progz.prv.pl/seti.exe (moga byc klopoty z zerwem, bo zmienil sie IP i jeszcze nie do konca lapie), rozpakuj go, odpal setidriver.exe i dodaj go do autostartu. i takim sposobem bedziesz liczyl dla tweaka z druzyna Olsztyn AMD Team ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 lub sciagnij SETI STASH rozpakuj i licz z Fido, Chaos & CO. dodam na zachete ze ejstesmy w pierwszej 10-tce i liczymy kolo 65WU dziennie :P Wybor nalezy do Ciebie :D a wogole to nie zebym byl satanem ale :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 pomoz liczyc troche slabszym ;] zawsze jest milo piac sie w gore a nie stac na jednej pozycji od dlugiego czasu. na koniec dodam, ze jestesmy druzyna, ktora zaliczyla najwyzszy wzrost w rankingu od poprzednich statystyk ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 a ja licze sam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 a moze ci smutno samemu :D a tak serio chdozi o to zeby dana osoba liczyla w teamie tweaka... a nie z kims :D wiec dajmy looz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 własnie niech robią sie inne sub teamy i bedzie konkurencja, jak gościa zacznie nęcić to ze nie idzie do góry i pnie się powoli to zacznie załatwiać nowych i jeszcze wszystkim nam koło doopy zrobi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Chaos czy szerokosc screena jest zgodna z nowym regulaminem :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 yyy .. a tam cos wylo o wymiarach? rozmiar jest maly .. a czy o dlugosci cos bylo? edit: no rzeczywiscie 650 pixli :)) no jako ze ten nie bedzie mial sensu jak mu cos zetne a jak zmiejsze to bedize nieczytelny to zostaiwe .. a nastepne bede juz sprawdzal :D przepraszam prosze wybaczcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Bry.. tak czytałem .. to i od siebie pare wu dorzuce.. sie przed chwilą zarejestrowałęm .... komp biega .. zależy od eli .. eli cos pisze eli sam licze w ansysie .. ale mysle i moja cegiełka was wspomoże Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 witam serdecznie w imieniu ekipy fuxmen qPa sp. z.o.o i jabys chciał z nami liczyć to http://members.lycos.co.uk/fuxmen/strona/s...eti/setidrv.exe sciagasz i odpalasz i juz liczysz dla nas :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heavy Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 wlasnie odpalilem na P4 2.8ghz , cel 1.7ghz , dual xeon 2.8ghz - wszystko 24/7 zobaczy sie jak bedzie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 najbardziej mi sie te Xeony podobaja :D Witamy Heavyego i Alana :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heavy Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 ale cos dziwnie na xeonkach idzie bo mi pokazuje tylko 27% uzycia prockow w top na seti //edit dodalem jeszcze jeden dual xeon 2.8ghz :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 to daj 2 procesy na raz jak masz duala, w seti driver w aximum proceses wpisz 2 i bedzie dobrze to jest tak samo jak masz pentium ht chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Witam w imieniu Bydgoszcz TEAM! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Witam ;) Moze i moje Mhztki sie przydadza na cos ;P heheh juz cale 2 paczki przeliczylem :lol: Tylko mam pytanie, tak cos u mnie to dlugo liczy w porownaniu do waszych wynikow (ok 4h). Procek jest teraz okolo 1.9Ghz a liczy jakies 20h jedna porcje :evil: cos chyba nie tak ?!?! Mozliwe, ze cos w sofcie, czy ten driver, o ktorym cos tu czytalem sporo daje? :arrow: seti mam 3.08 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Witam ;) witam :banan: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Witam ;) Moze i moje Mhztki sie przydadza na cos ;P heheh juz cale 2 paczki przeliczylem :lol: Tylko mam pytanie, tak cos u mnie to dlugo liczy w porownaniu do waszych wynikow (ok 4h). Procek jest teraz okolo 1.9Ghz a liczy jakies 20h jedna porcje :evil: cos chyba nie tak ?!?! Mozliwe, ze cos w sofcie, czy ten driver, o ktorym cos tu czytalem sporo daje? :arrow: seti mam 3.08 a masz graficzną czy tekstową ? jak graficzną to zainstaluj textówke i wywal część programów z tray`a :D (tj. tylko te niepotrzebne) i jak coś to polecam liczyć ile sie da :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 yhy, graficzna :oops: jak bede mial troche wolnego czasu to zmienie na tekstowke ;) dzieki za info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...