Skocz do zawartości
spiderman6666

Witamy nowych liczących w teamie tweak.pl seti :)

Rekomendowane odpowiedzi

panowie, dolaczylem do was!

oprocz kompa domowego (b2500@3200), zainstalowalem w pracy (p4 2.4). oba dzialaja prawie 24/7. moze uda sie jeszcze na kompie siostry wcisnac :D

Brawo, wiecej nam takich trzeba ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dorzucam do was moje 130 paru unitów i policze troszke z wami :)

hehe temperatura na procu mi skoczyła z 35 na 37 z tym seti :):)

nawet NB o 1 stopień na 34 sie podniosło :)

jak narazie moje czasy może niezbyt rewelacyjne, ale odpalone - winamp, czat, gg, forum, overnet i od czasu do czasu jakaś giera, czasy to:

3h 1m

3h 16m

3h 31m

to 3 ostatnie czasy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sciagnij program z www.oc-progz.prv.pl/seti.exe (moga byc klopoty z zerwem, bo zmienil sie IP i jeszcze nie do konca lapie), rozpakuj go, odpal setidriver.exe i dodaj go do autostartu. i takim sposobem bedziesz liczyl dla tweaka z druzyna Olsztyn AMD Team ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

własnie niech robią sie inne sub teamy i bedzie konkurencja, jak gościa zacznie nęcić to ze nie idzie do góry i pnie się powoli to zacznie załatwiać nowych i jeszcze wszystkim nam koło doopy zrobi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yyy .. a tam cos wylo o wymiarach? rozmiar jest maly .. a czy o dlugosci cos bylo?

edit:

no rzeczywiscie 650 pixli :))

no jako ze ten nie bedzie mial sensu jak mu cos zetne a jak zmiejsze to bedize nieczytelny to zostaiwe .. a nastepne bede juz sprawdzal :D

przepraszam prosze wybaczcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bry..

tak czytałem .. to i od siebie pare wu dorzuce..

sie przed chwilą zarejestrowałęm ....

komp biega .. zależy od eli .. eli cos pisze eli sam licze w ansysie ..

ale mysle i moja cegiełka was wspomoże

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ;)

Moze i moje Mhztki sie przydadza na cos ;P

heheh juz cale 2 paczki przeliczylem :lol:

Tylko mam pytanie, tak cos u mnie to dlugo liczy w porownaniu do waszych wynikow (ok 4h). Procek jest teraz okolo 1.9Ghz a liczy jakies 20h jedna porcje :evil: cos chyba nie tak ?!?!

Mozliwe, ze cos w sofcie, czy ten driver, o ktorym cos tu czytalem sporo daje? :arrow: seti mam 3.08

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ;)  

Moze i moje Mhztki sie przydadza na cos ;P  

heheh juz cale 2 paczki przeliczylem :lol:  

Tylko mam pytanie, tak cos u mnie to dlugo liczy w porownaniu do waszych wynikow (ok 4h).  Procek jest teraz okolo 1.9Ghz a liczy jakies 20h jedna porcje  :evil:  cos chyba nie tak ?!?!

Mozliwe, ze cos w sofcie,  czy ten driver, o ktorym cos tu czytalem sporo daje?  :arrow: seti mam 3.08

a masz graficzną czy tekstową ? jak graficzną to zainstaluj textówke i wywal część programów z tray`a :D (tj. tylko te niepotrzebne) i jak coś to polecam liczyć ile sie da :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...