Den Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Bede wdzieczny za rade co do typu kleju czy jakiegos lakieru do polaczenia mostkow od mnoznika na procu. Gdzie go moge kupic i ile moze kosztowac??? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 do thunderbirada wystarczy olowek taki jak do durnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 w Thunderbirdzie bez problemu polaczysz olowkiem to samo w Duronach (morgan i Spitfire) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Taaa wiem ,ze olowek wystarczy. Tylko, ze olowkiem raz na jakis czas poprawiac trzeba, a jak pokleje te mostki to bedzie raz na zawsze :P nie lubie grzebac przy procu to jadro jest zbyt delikatne i zawsze mam leki :? Gdzies czytalem, ze pokleic mozna i bylem ciekaw czy moze ktos z was ma takie cos zrobione u siebie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Wystarczy sklejic klejem przewodzacym prad. Np takim z www.4max.com.pl Powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 ja uzywam lakieru przewodzacego prad Electon 40AC 8) TZN u siebie na przejsciowce wymusilem tym pozadane napiecie dla Celerona, a 2 kumpli pomalowalo tym mostki na Duronach - bardzo fajna sprawa (trwale i skuteczne - jak chcesz usunac to zwykly zmywacz do paznokci styka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zobacz TUTAJ Mam taki , odsprzedam za pol ceny , lub wymienie na paste THERMOPOX 75 AGS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zobacz TUTAJ Mam taki , odsprzedam za pol ceny , lub wymienie na paste THERMOPOX 75 AGS Wczoraj net mi padl i juz zdazylem kupic :cry: No coz nie powiem tani to ten klej nie jest :cry: Dzieki wszystkim za pomoc :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...