gespet Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Mam problem z Monitorem (15) Shamrock C505 -DT. Jest to dość stary monitor grudzień 1997 i nie obsługuje DDC. Odświerzanie przy rozdzielczośći 1024/768 można ustawić 85Hz. Na karcie graficznej Radeon SAPPHIRE 9100 na sterowniku wyższym od 3.5 mam zielony obraz pod windowsem i na grach, z kolei na 3.4 jest pozbawiony zmiany odświerzania 60Hz standartowo bez możliwośći zmiany a na każdym innym łącznie z omegami mam zielony obraz. Na innym monitorze jest ok. Czy istnieje sposób aby zmusić ten monitor do pracy z tą kartą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Powerstrip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gespet Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Power Strip nie pomaga nie rozpoznaje niczego. Czy przejściówka DVI SUB pomoże :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...