riffo Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 dzisiaj wlaczylem kompa i ku mojemu zdziwieniu ukazalo mi sie duron. Mam procka athlon 1700+ z seri ktora pojdzie na 3000+. co jest grane? caly czas chodzil na 2000+ .Jedynie tydzien czasu chodzil na 2000+ ale na napieciu 1,7v. Przeoczylem zmniejszenie napiecia po wczesniejszym podkreceniu na 2800+. ale to podkercenie trwalo max 2h. ale napiecie mial 1,7 przez tydzien przy 2000+ czy to go zabilo? gdzie jest moje L2 256?? Prosze o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riffo Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 i jeszcze jedno. programami sprawdzalem i l2 jest 64, wyciagalem procek, zmienialem mnoznik, napiecie, fsb i nic. co jest grane?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Może za dużo pasty i jakieś zwarcia na mostkach? A może usmażyłeś trochę kaszki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 kolega krootki spotkal sie z podobnym przypadkiem. 1700+ a L2 64K proc jest niestety walniety ... byly juz podobne przypadki na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riffo Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 prawie rok chodzil i bylo wszytko ok. i nagle sie popsol. :((((((( z pasta bylo wszytko ok. a odnosnie temperatury to nigdy mi nie przekroczyla 55 stopni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 No, jak prawie rok chodził, to się nie zastanawiaj, tylko do serwisu go - zrzuć na nich ten ciężar ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 zlosliwosc rzeczy martwych ... mozesz sie wyplakac na cmentarzysku :? chociaz w sumie proc jeszcze nie umarl ... jedynie przeszedl w stan "wegetacji" ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riffo Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 tylko proca kupilem na allegro i nie wiem od kogo. aukcje z kwietnia nie sa widoczne. no lipa lipa. ale moze jakos do kolesia dojde. A przy okazji tak sie zastanawiam nad kupieniem nowego proca. co polecacie do 400zl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 bartka 2500+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 ja tez mialem taki przypadek :? u mnie Clear CMOS przywrocil wszystko do normy :D moj ECS czasami po zwisie systemu ma takie jazdy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...