RaF Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Widze ze spotkanie integracyjne w wawie udalo sie wiec moze tez zorganizujemy podobne w poznaniu ?? Sobota 18-19 w Dziku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Hmmmm nie postuje duzo na forum, ale na pifkoo z userami bym sie wybral :) Jednym slowem jestem za!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 W sumie mógłbym ten "kawałek" podjechać :D . Pytanie za 1.000 pkt: gdzie jest dokładnie "Dzik" bom nie miastowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 dzik jest kolo karamby tzn boczna uliczka a karamba na strzebeckiej napreciwko placu z fontanna jak jedziesz od AWFu to przed wydzialem informy polibudy na strzeleckiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 a moze do olsztyna sie przeniesiemy ?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 ta juz pedze ok 6h jazdy pociagniem w polowie drogi z poznania do olsztyna jest torun za tydzien mozemy sie tam spotkac a ten weekend to poznan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 macie problemy.... przeciez to sa male spotkanka...mozecie sobie w kazdym miescie urzadzic...... to i tak ma miec charakter kameralny :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 a w wawie ile was bylo ?? 5-6 osob ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 no zdaje sie 7, ale nie caly czas :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 no zdaje sie 7, ale nie caly czas :> no Ciebie nie było pomiedzy 18 a 20 (chyba), tzn. fizycznie byłeś ale nie duchowo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 no zdaje sie 7, ale nie caly czas :> no Ciebie nie było pomiedzy 18 a 20 (chyba), tzn. fizycznie byłeś ale nie duchowo :lol: wazne, ze wspieralem was swoja obecnoscia...ale...kurcze...teraz macie ze mnie taka polewke, wiec na next spotkaniu bede musial chyba dac z siebie wszystko :> hyhy tym razem nie popelnie paru bledow :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 pożyjemy, zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 no dobra a kto idzie na tego browara w poznaniu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 RaF, drinknij moje zdrowie; 13-go mam urodzinki #26 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 13-tego ide na 18-stke to walne tam jednego głębszego za twoje zdrowie i wszystkiego najlepszego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 no dobra a kto idzie na tego browara w poznaniu ??Ja ide!! ale tak we dwoch tylko? hehhe ktos jeszcze musi byc!!!! Czy na forum nie ma nikogo z Poznania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 no dobra a kto idzie na tego browara w poznaniu ??Ja ide!! ale tak we dwoch tylko? hehhe ktos jeszcze musi byc!!!! Czy na forum nie ma nikogo z Poznania? a nie poznaniacy nie mogą być :x :?: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 moga byc ja tez nie poznaniak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 moga byc ja tez nie poznaniak ;) no to już mi lepiej :D . Cały czas myślę...będę w piątek. Musiałbym być znów w sobotę. 100 km to nie odległość :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 no dobra a kto idzie na tego browara w poznaniu ??Ja ide!! ale tak we dwoch tylko? hehhe ktos jeszcze musi byc!!!! Czy na forum nie ma nikogo z Poznania? a nie poznaniacy nie mogą być :x :?: :!: nie no sorki nie chcialem nikogo urazic :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 no dobra a kto idzie na tego browara w poznaniu ??Ja ide!! ale tak we dwoch tylko? hehhe ktos jeszcze musi byc!!!! Czy na forum nie ma nikogo z Poznania? a nie poznaniacy nie mogą być :x :?: :!: nie no sorki nie chcialem nikogo urazic :!: :!: postawisz piwko i będziemy kwita :D . Gdzie tu mowa o urażaniu, nie ma o czym mówić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 cos ludzie z poznania dretwi jak przegladalem uzytkownikow to sporo "nas" bylo a tu co ?? 2 osoby deklaruja przybycie boicie sie spotkac czy co ?? osoby poznizej 18 lat tez milo widziane w dziku cole tez mozna kupic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 to co robimy z tym spotkaniem ?? idzemy czy nie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 chyba przelozymy to spotkanie jak sie zbierze wieksza ekipa to wtedy wybierzemy sie na piwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 chyba przelozymy to spotkanie jak sie zbierze wieksza ekipa to wtedy wybierzemy sie na piwo wczoraj byłem w Poznaniu i już dziś nie chce mi się wracać. Ale jechałem koło AWF więc, byłem gdzieś w "tych" rewirach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 ja jestem z poznania,i chetnie sie na browarka wybiore.widze ze spotkanie z soboty zostalo przelozone.dobrze bo akurat mam dziure budrzetowa,ale pozniej czemu nie. ps. wiem gdzie jest dzik :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...