JB Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Czy ktoś wie po jakim czasie (i czy wogóle) jednostki SETI się przeterminowują ?? Chcę sciągnąć trochę dla kumpla, który nie ma dostępu do sieci i nie wiem mniej więcej na jaki okres przygotować jednostek. Ze dwa tygodnie temu dałem mu 150 WU do liczenia, dzisiaj jadę po odbiór, ciekawe ile policzył i czy się nie przeterminowały. W UD miałem taką sytuację kiedyś, że grubo ponad 1000 godzin liczenia poszło wpizdu, bo się jednostki przeterminowały. Nie chciałbym takiej akcji w SETI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 z tego co wiem to ktoś komuś dał na 2 miechy i mu przyjęło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 OK dwa miechy ... kto da więcej ?? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 niestety sprawdzanie na włąsnej skórze boli :> a szkoda straci tyle WU :) ... generalnie na wlasnej skórze sprawdzilem ze miesiac napewno :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...