Skocz do zawartości
HAIZ

Po flashu biosu k.graf. nie wykrylo jej?

Rekomendowane odpowiedzi

Zrobilem bios w "RadEdit", lekko podnioslem taktowania pamiatek, po pomyslnym sflashowaniu (sektory sie zgadzaly itp) w windzie nie wykrywa karty, to zainstalowalem raz jeszcze stery i nic dalej jej nie wykrywa. Domyslam sie jedynie iz przyczyna moze byc stara wersja progu, mam atiflash 1.3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swoje 9600 tez chcialem podkrecic przez bios'a i mialem dokladnie to samo, a soft niby obslugiwal 9600. jak cos ci sie uda to daj znac!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swoje 9600 tez chcialem podkrecic przez bios'a i mialem dokladnie to samo, a soft niby obslugiwal 9600. jak cos ci sie uda to daj znac!!

Zrobilem Flasha na atiflashu 2,0, niestety nie pomoglo :? Chyba akuratnie trafilismy na takie egzemplarze uniemozliwiajace krecenie poprzez bios :? Pozostaje jedynie Omega Drivers :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc

ja mam sapphire r9600 atlantis i rda+ r2.2

probowalem zmienic bios zarowno atiflashem jak i flashromem i za kazdym razem pisalo mi "adapter 0 not found" :/ niemoge aniz grac starego biosu ani wgrac nowego :(

wiecie moze co jest nietak ??

wszystko staralem sie zrobic z flopa bios mi wogole nie wykrewa dysku 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ze nie wykrywa dysku to bankowo nie jest wina flashu biosu k.graficznej. Z tym flashowaniem to moze podaj wiecej szczegolow np. czy wogole karta jeszcze dziala, czy masz czarny ekrean przed oczami (ale wydaje mi sie ze masz).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HAIZ - ja tez miałem shizy po podniesieniu taktowania w biosie, nawet po zmianie biosu na starego - defaultowego, był tylko jakiś "zastępczy" sterownik :evil: Reinstal - wszystko działa :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...