Gość michals87 Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Doradzcie na co moge zmienic tego Voodoosa2 12mb zeby pasowął pod moja płyte głowną Procomp BS61M(nie ma AGP :() tylko pod PCI? Co myslicie na GF MX200 32MB PCI albo cos z SIS Opłaca mi sie zmienic?czy dozbierac i kupic płyte i proca i jakiegos 4mx? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 cos mi sie wydaje ze Slayer mial Gf 2mx200 na PCi ... moze poszukaj takich na allegro..??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Najlepsza karta jaka obsluzy Twoja plyta to chyba GF 4MX440 (chyba sa takie na PCI). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Nieno wez zmien plyte dozbieraj kaski(starzy,babcia, dziadek itp.) i mysl o karcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Postaram si jeszcez na tym kompie wytrzymac :( Dziekowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Są przejściówki AGP->PCI ;] Jak dorwiesz, to przestaniesz być skrępowany brakiem slotu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Jest też taki wynalazek jak FX5200 PCI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Tylko nie kupuj MX200!!! Jak ja sie przesiadlem z V2 na MX200 to stwierdzilem SPADEK wydajności. Ta karta to ŻENADA! Rozejrzyj się za jakimś GF2 MX400. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 co za ludzie. lepiej kupić płytę główną z AGP pod celerona za jakieś 50zł i wtedy wsadzasz dowolnąkartę. karty na pci są dużo droższe a w tej samej cenie zmienisz i płytę i kartę i zostanie kasa ze sprzedaży starej płyty (bez AGP :lol: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...