reyden Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 kiedys słyszałem o istnieniu katr nvidii typu quatro(drozsze odpowiedniki normalnych kart) ,a takze o mozliwosci przerobienia zwykłych kart na wersje quatro tylko nie pamietam jak to zrobic czy ktos mógł by mi pomóc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 jakiś tydzień temu była o tym mowa... użyj opcji SZUKAJ... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 kiedys słyszałem o istnieniu katr nvidii typu quatro(drozsze odpowiedniki normalnych kart) ,a takze o mozliwosci przerobienia zwykłych kart na wersje quatro tylko nie pamietam jak to zrobic czy ktos mógł by mi pomóc? Quatro to taka wersja AUDI, tobie zapewne chodzi o Quadro Powiem tak ja to zrobiłem software`owo - sterownikami. Musisz użyc programu softQuadro i mieć rozpakowane gdzieś denty, uruchomić progza wybrać system i kartę jak dla nas to Quadro 2 MXR. Zpaczować a następnie instalnąć te stery. Prościzna Chyba, że chcesz to zrobić na twardo - lutując rezystorki na płytce. A tak wogóle to pisz w wyszukiwarce na Tom`s hardware - Quadro i sobie zoabcz. POzdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomer Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Powiem tak ja to zrobiłem (...) ooo zaraz "potestujemy" :roll: :wink: [aha jakich sterow do tego najlepiej uzyc najnowsze czy jakas konkretna wersje ?] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 kto nie szuka ten bladzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 w textach które przeczytałem softquadro modyfikuje tylko openGL mam wiec kolejne pytanie jak duzo gier korzystaz openGL? jezeli jak w opcjach danej gry jest mozliwosc przestawienai na openGL(w wiekszosci jest szara) , to po spatchowaniu detonatorów ustawienia openGL da sie zmienic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 w textach które przeczytałem softquadro modyfikuje tylko openGL mam wiec kolejne pytanie jak duzo gier korzystaz openGL? jezeli jak w opcjach danej gry jest mozliwosc przestawienai na openGL(w wiekszosci jest szara) , to po spatchowaniu detonatorów ustawienia openGL da sie zmienic? Trzeba zacząć od tego,że seria Quadro to karty do zastosowań proferjonalnych (programy CAM/CAD obróbka grafiki itd.) i jeżeli do takich zastosowań nie masz zamiaru wykożystywać katry to modyfikacja jest bezsensowna(stery są zoptymalizowane tak, że w grach nastąpi SPADEK WYDAJNOŚCI). Tego co napisałeś nie zrozumiałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...