Nive11en Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Ktora nagrzewnica jest lepsza. Od Opla Kadeta czy Opla Recorda? Ma to zwiazek z tym ze brak mi nagrzewnicy a obie sa w tej chwili na allegro.pl 8) Jak myslicie? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22271265 - kadet http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22232282 - record Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 chyba recorda wez - konstrukcja jak kadet a wieksza - wiecej odda :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nive11en Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 chyba recorda wez - konstrukcja jak kadet a wieksza - wiecej odda :]Dzieki, tez tak mysle - ale zawsze warto zaczerpnac wiedzy na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 obie sa wystawione przez forumowiczow ;] kadet jest ciut mniejszy wiec latwiej go bedzie w budzie schowac. konstrukcyjnie obie sa identyczne. ktorej nie wezmiesz bedzie dobrze. ja bym zwrocil uwage na dodatki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 obie sa wystawione przez forumowiczow ;] kadet jest ciut mniejszy wiec latwiej go bedzie w budzie schowac. konstrukcyjnie obie sa identyczne. ktorej nie wezmiesz bedzie dobrze. ja bym zwrocil uwage na dodatki ;] :lol: Ja mam kadeta, i polecam kadeta... Duzo rekord ci nie da... moze 1-2 stopnie... lepiej juz zainwestowac w dobra paste i miec gdzie schowac mniejsza nagrzeniwce... Niemiec: jak ja bede sprzedawal kadeta to tez bedziesz go polecac... :lol: ( joke... polecam kadeta bo go mam ... rekorda nie mialem wiec nie polecam... nie myslcie ze mam z Niemcem jakies uklady.... :roll: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 o ile da jeden-dwa stopnie ;] ad OT- nie ma sprawy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Jestem za Kadetem :) A wogule to za BlackIce Extreme :D [update] To nie moje zdanie przekupili mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nive11en Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 LOL @ Sheep :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Ja kupilem rekorda.. Zobaczymy co z tego wyniknie.. bedzie nuk 22 , mj1000 i rekord z 3x 120x120 wiatraczkami :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Dzizas troche drogawo :> Gdzie te czasy gdy kupowalem nagrzewniczke od rekorda za 40zl ladna wyczyszczona :> Osobiscie polecam rekorda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nive11en Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Tez kupilem rekorda (za 100zl). Awiec bedzie nagrzewnica Rekord, Hydor Seltz L30, oraz Uziel. Zobaczymy jak pojdzie WC 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 kadet inne finy w środku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 kadet inne finy w środkunieprawda kadet,corsa A i B ,record ,astra F,ascona i napewno inne jakies ople mają taką samo budowe wewnętrzną ,róznią sie jedynie wymiarami i wyprowadzeniem rurek ,zresztą nagrzewnica jest lutowana z blaszek które widac dokladnie po bokach nagrzewnicy a jest ona z recorda porównajnie z kadetem , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utek Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 czy od corsy nagrzewnica będzie mniejsza niż od kadeta? Albo moze ktoś zna jakieś samochodowe nagrzewnice niedużych rozmiarów żebym wiedział o co na szrocie pytać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 corsa ma takie same wymiary jak kadet,mniejsze sa ale raczej z samochodów japońskich ,galant,mazda,honda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Kadet, Corsa, Astra mają identyczną nagrzewnice, różni się ona tylko długościami wylotów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Astra -jest 2 cm dluzsza :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 nagrzewnica od tico ma konstrukcje jak kadet ale wymiary znacznie mniejsze tzn 12x 16cm be zbiornikow. ze zbiornikami jakies 16x16 cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Ja właśnie kupiłem nagrzewniczkę od Recorda na Allegro za 125zł. Może troszkę drogo ale mam nadzieję, że będe zadowolony (możecie mnie w tym utwierdzać :wink: ). Ma przylutowane proste krućce i wogóle czyściutka jest :) Już nie mogę się doczekać pierwszych testów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...