akslow Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Zamierzam zakupic 2 wentylatory 80mm Papst N2GL do chiefteca 360W. Orginalne sa dla mnie za glosne mimo ze podlaczylem je przez rheobusa i puscilem: jednego na 1300 obr a drugiego jeszcze wolniej sadzac po napieciu :) Mimo to nadal slysze w tym dolnym delikatny terkot. I teraz mam pytanie czy wymiana na wentylator papst cos da ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Czlowieku :!: - http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=62729 Zeby jeszcze na innej stronie byl ten topic, ale jest pod twoim :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Ale tam wydaje mi sie ze nikt nie spowalnial tych wentyli. A moze sie myle. Boje sie takze o jakosc tych Papstow podobno byla jakas wadliwa seria. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Wadliwa seria PAPST-ow wyszla spod igly Wegrow (Made in Hungary - seria zdaje sie z marca) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...