yogi186 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Czy jest jakiś niewielki Provider internetu w Poznaniu, który by mógł dostarczyć do mojej sieci(obecnie 6 kompów + serwer) w miarę tani (do 200zł/miesiąc) net???? Co by wyszło po jakieś 35 zł miesięcznie od osoby Tak żeby to było w pełni legalne i żeby był gwarantowany transfer (minimum 256 lub 512) Z góry dzięki Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Aha nie piszcie linków w stylu providers.pl - bo tam już szuakałem bez rezultatu :(. I nie chce też SDI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 DSL od TPSA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 albo www.icpnet.pl ? 191 zl za 256/128 350 zl za 512/256 tylko nie wiem czy mozna dzielic, poczytaj ich regulamin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 żeby był gwarantowany transfer (minimum 256 lub 512) Nikt Ci nie zagwarantuje takiego transferu! To jest tylko maxymalny transfer jaki mozesz osiagnac. Gwarantowane sa CIR'y ale one nie sa na kieszen zwyklych ludzi :/ Pozatym gwarancja jest i tak do pierwszego routera, no bo nie moga dac gwarancji transferu z calego swiata :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 żeby był gwarantowany transfer (minimum 256 lub 512) Nikt Ci nie zagwarantuje takiego transferu! To jest tylko maxymalny transfer jaki mozesz osiagnac. Gwarantowane sa CIR'y ale one nie sa na kieszen zwyklych ludzi :/ Pozatym gwarancja jest i tak do pierwszego routera, no bo nie moga dac gwarancji transferu z calego swiata :) No dobra nie chodziło mi o to żeby był ciągle max. Chodziło mi oto żebym jak wykupie 256 to żeby to 256 było chcociaż czasem, a nie jak przez satelite(czy radio), że oni nie gwarantują żadnej prędkości. Co do ICPNETU, to nie można rozdzielać łącza poza lokal (czyli LANa nie można robic). Chyba że wszytskie kompy są w jednej chacie ;):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Czy jest jakiś niewielki Provider internetu w Poznaniu, który by mógł dostarczyć do mojej sieci(obecnie 6 kompów + serwer) w miarę tani (do 200zł/miesiąc) net???? Co by wyszło po jakieś 35 zł miesięcznie od osobyPomyliles przedzialy cenowe. za 200 PLN mozesz dostac conajwyzej lacze dla end-usera bez prawa do odsprzedazy. CIR=0 ofkorz, EIR do 512 kbit/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...