XvX Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Mam Celerona 400 192 MB Ram STB Velocity 4400 (z porckiem Rivy TNT 1) 32 MB (chyba) Płyta główna Shuttle Space Walker HOT-661/P Jaką mógłbym kupić karte graficzną i jaki byłby jej koszt, aby mój komputer chodził lepiej przy grach. Do jakiego progu jest to jeszcze opłacalne (pod wzgl. wydajności). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 tutaj juz karta duzo nie pomoze. oplacalny to bedze jakis gf2mx400 128bit bo dalej karty sa juz drozsze i wtady ta kase lepiej wladowac w reszte. mozesz tez pomyslec nad pelnym gf2 lub nawet nad gf3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 dodam jeszcze ze procek min.1Ghz zeby byl sens z kupowania gf3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvX Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Ale ja niechce nic wymieniać. Porpostu co mam kupić, żeby więcej wyciśnąć z tego. Nie mam za mairu oczywiscie odpalać tam Undergrounda albo Painkillera :), porpostu, czym można trochę bardizej wykorzystać ten procesor i pamięć (a raczej odciążyć) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 a ta plyta ma agp ? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvX Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 MA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 ja kiedys gralem na celeronie 400 Radeonie 8500 300/550 i 256 MB. W 3dmarku 2001 mialem 2888 punktow :), grac sie dalo w niektore gierki lecz to byly czast q3 i jk2. Teraz to se na tym nie pograsz wiec lepiej pakuj kase w nowy sprzeta a potem grafe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...