Thomass2002 Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Jedno, krótkie pytanie boo nie moge doszukać się konkretnej odp.: Czy mając TBerda 2000+ z seri KIUHB mogę odblokować w nim cache na 512 MB?...a jesli tak, to gdzie szukac dokladnego opisu jak to zrobic? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Na tbredzie nie odblokujesz dodatkowego cache- sztuczka możliwa na applebredach i thortonach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 hi , odblokowac nie odblokujesz , ale jest to jedna z najlepszych serii do krecenia , moj poszedl na 2800xp na standardowym chlodzeniu , pozatym ja mam z 42 tygodnia tego procka i ma odblokowany mnoznik fabrycznie (jak go kupowalem myslalem ze tylko fsb zostaje a tu taka niepsodzianka ) ciekawe czy wszystkie z tego tygodnia maja odblokowany mnoznik . standardowe vcore 1.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...