nielpiter Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Witam serdecznie. Szukałem na forum jak zmienić Athlona XP na MP. Znalałem :D ale :( nie qmam nic z tego. Poprosiłbym o obrazki takie jakie są w Odblokowywaniu mnożnika w Athlonach XP w dziale FAQ. Czy durona 1300 MHZ można przerobić na XP i nie moge znaleść opisu do tego jak to wogóle zorbić :cry: Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Durona 1300 NIE przerobisz na XP- trick ten działa na duronach applebred (1400MHz i szybszych). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielpiter Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Znalałem w neci coś takiego MORGAN (1000MHz<1300MHz; 1,75V) APPELBRED (1300MHz<1800MHz; 1,5V) Czyli mam sznase, że to jest APPELBRED Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Najwolniejszy applebred to 1400MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielpiter Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Napewno :!: :idea: . Sprawde w AIDA co mam ;) Mam MORGAN :(. A co do tego XP@MP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 PO ANGIELSKU PO POLSKU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielpiter Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 2 opisów nie qmam (brak wyobraźni). Proszę o jaśniejsze wyjasnienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Jeśli nie rozumiesz tego co mechl!n pisze po polsku - no to sorry - lepiej się nie bierz za robotę ... podrgie - planujesz przejść z athlona xp na dwuprocesorową platformę ? Jeśli nie to po co przerabiasz xp na mp ? Jeśli chcesz zmienić mnożnik w zablokowanym athlonie to szukaj jeszcze raz ... jest opisane ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...