wojto19a Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Witam!! Kupiłem DVD Hitachi GD-7500, zwykłe płytki czyta bardzo ładnie z max prędkością 40x, lecz płyt DVD wogóle nie czyta. Sprawdzałem i region nie został zablokowany, pozostały jeszcze 4 zmiany. Robiłem upgrade firmware'u na nowszy (0008), ale nie pomogło! Mam nadzieje, że ktoś umie mi pomóc. Pozdrawiam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczo18 Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Witam. Kupiles nowke czy jakąs używke??? To dziwne ze zwykle cd czyta bez problemu a DVD nie chce ruszyc. Zazwyczaj w takich napedach jak cos kleknie to nie czyta niczego. Tak na marginesi jestemposiadaczem Hitachi GD-2000 (odczyt dvd 2x :twisted: ) i napęd ten od pięciu lat nie zawiodl mnie ani razu!!! Fakt jak na dzisiejsze czasy jest powolny ale nie mam zamiaru go wymieniac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Kupilem używany i już nie czytał DVD, czytałem w necie i dużo osób sie na to skarży, że po czasie przestaje czytać, ale nigdzie nie ma napisane jak to naprawić. jego prędkość to 12x DVD i 40x CD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 I to tyle?? Nikt sie z czymś takim nigdy nie spotkał?? Może jednak ktoś mi pomoże?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...