zembol Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 no wlasnie :) , moze jakias knajpka w centrum albo cos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zrobilo sie cieplo, wiec mozna isc gdzies od parku flaszke zrobicTo jest najlepszy plan, ale jak sie rzuci termin to znowu bedzie "Eee, kurde, ja nie moge bo musze ziemniaki z piwnicy przywiezc". Bedzie lipa pewnie znowu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 No to coz - wprowadzamy nieco despotyzmu i ustalamy odgorny termin - komu nie pasuje - I'm sorry. Przy takiej ilosci chetnych ciezko dograc tak, by kazdemu pasowalo. Ja proponuje niedziele, 2 V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Dobra!! Akurat sie wyladuje przed egzaminami :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Gdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Dobra, zmiana planow, bo w najblizszym czasie masm troche walki z komputerem + matura. Proponuje sobote, 15 maj, Park Poniatowskiego, spotkamy sie kolo miasteczka rowerowego, powiedzmy o 16:00. Wpisywac sie kto by przylazl. Jak komus nie pasuje miejsce lub czas niech zapoda sensowna (i konkretna propozycje). Cel spotkania: zapoznawcze oraz spozywanie napojow alkoholowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Blisko mnie - super :> 15 maj? Nic nie mam. Dobra, ale na rowerkach jak kolo parku rowerowego :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 A chcesz dostac zawiasy za jazde po pijaku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Mnie pasi tego 15 przybede :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Wpisywac sie kto bedzie. Zrzutka na miejscu czy kazdy cos przynosi? Ja wole zrzutke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Pocahontas bedzie ;] A co tak bedziemy pic :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Pocahontas nie ma 18 lat :> czy wy wiecie, ze pijac z nim alkohol lamiecie prawo? W ogole kupcie mu mleko bedzie mial pod kolor av. :> :> :> Poca, masz szczescie, ze Cie wrozka z tym pijanstwem nie wsypala ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Ty tam maly nie glosuj ;] Bo tez nie masz 18 lat ;P Wrozka byla podstawiona :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 pffffffffffff ;] ;] ;] ale do Dziwnowa bedzie ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 I tak mam legitke na '86 i kit w oko ;] EOT ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 15 za pasem, a tu zero odzewu ? ! :D o so chozi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Kto ma byc ten bedzie. Przypominam: 15 maj, Park Poniatowskiego, spotkamy sie kolo miasteczka rowerowego o 16:00. Na miejscu zdecyduje ile czego kupujemy. Polecam korzystanie z komunikacji publicznej, bo powrot moze byc ciezki. Niech sie jeszcze raz ponizej dopisza wszyscy, ktorzy przybeda. Serdecznie zapraszam (ja bede ;p) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Najlepiej bedzie, niech sie do mnie osoby chetne na spotkanie odezwa na gg:2218612 UPDATE: Spojzcie za okno - nie ma sensu wylazic na deszcz, przekladamy PS czy ktos to jeszcze czyta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 no ja to czytam; birac pod uwage pogodne nawet mi przez mysl nie przeszlo zeby sie ruszac z domu; sie spotkamy kiedys indziej; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Ja tam w ogole myslalem ze to jutro ;] Ale pogoda beznadziejna. Dzisiaj bylem rano na Van Helsingu ok. 10 to bylo jeszcze w miare ladnie. Ale ok. 13 to juz lekko padalo. A nie ma nic gorszego jak byc pijanym w deszczowy dzien ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 jest to pogoda seksualno - gastronomiczno - alkoholowa : ) Tylko nie na otwartym terenie moze : ) Moze jakas domowka ? PZDR4ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 bardzo chetnie, tylko trzeba wolna chate. No chyba, ze sie zrzucamy na pokoj hotelowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...