Skocz do zawartości
poca

Spotkanie w Łodzi [rozmowy przy piwie]

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm, terminy. Jak stoicie w czasie np. 18 marca? , to jest czwartek. Ale może nie tak szybko, jak sie trochę ociepli. Chyba że bardziej wam weekend pasuje. Mnie trochę mniej już. Ale grill - pomysł extra. To jak? Bierzemy cyfrówe ;]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi wszystko pasuje moze byc grill moze byc bez kobiet zycia itp powiedzcie tylko kiedy i jestem chyba ze naprawde cos powaznego mi wyskoczy ..............ale raczej nie

ale co do tego grila itp to jednak oplacaloby sie poczekac do cieplejszych dni i wtedy powinno byc :D

pozostaje wiec tylko miejsce i czas spotkania..............

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę daleko ;]] Błąd, jak cholera daleko ;] Zostaje Poniatowski, chyba że chcecie McDonalda zdemolować na Wyszyńskiego ;]]

Człowieku Łódź nie ogranicza się do Retkini!!

A Helenmów to fajne miejsce - duzo lawek, malo zuli i w ogole fajnie tam jest.

Chyba, ze zrobimy sobie tryumfalny przemarsz przez Limanke :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, terminy. Jak stoicie w czasie np. 18 marca? , to jest czwartek. Ale może nie tak szybko, jak sie trochę ociepli. Chyba że bardziej wam weekend pasuje. Mnie trochę mniej już. Ale grill - pomysł extra. To jak? Bierzemy cyfrówe ;]]

Juz lepiej 20

18-go do 18 siedze na zajeciach.

Weekend jest zdecydowanie najlepszy.

I ustalmy do którego parku idziemy na tego siarkofruta (burgmunda)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę daleko ;]] Błąd, jak cholera daleko ;] Zostaje Poniatowski, chyba że chcecie McDonalda zdemolować na Wyszyńskiego ;]]

Człowieku Łódź nie ogranicza się do Retkini!!

A Helenmów to fajne miejsce - duzo lawek, malo zuli i w ogole fajnie tam jest.

Chyba, ze zrobimy sobie tryumfalny przemarsz przez Limanke :D:D

Co ty powiesz ;] Tylko mówie gdzie mnie jest wygodniej. Helenów? Dobra, możemy przez Limanka. Tylko najlepiej szybko ;]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sadze, ze najlepszy termin to weekend - ludzie pracuja, ucza sie, wiec w tygodniu ciezko im sie wyrobic. I raczej nie w niedziele, bo w poniedzialek kac. Co do miejsca - gdziekolwiek, byleby z kazdego punktu Lodzi mozna tam dojechac bez przesiadki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ja dosyć nowy na forum jestem widze że spotkanie w Łodzi sie szykuje blisko Łodzi mieszkam Pabianice wiec chetnie sie załape jeśli mozna hi tylko ustalcie miejsce i date a sie zjawie na piffko  :D

Witam kolegę z miasta :) Ja również może się wybiorę na spotkanko,byle by na drugim końcu Łodzi nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja proponuje Koziny ławek brak a sklepow z % to ci dostatek

Nie, no może nie Koziny - jeszcze moją byłą nie daj Boże spotkam ;)

Proponuje w wspomnianym już Helenowie w sobote najblizsza (20 III) o np. 18 przy muszli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, no może nie Koziny - jeszcze moją byłą nie daj Boże spotkam ;)

Proponuje w wspomnianym już Helenowie w sobote najblizsza (20 III) o np. 18 przy muszli.

Co do miejsca - gdziekolwiek, byleby z kazdego punktu Lodzi mozna tam dojechac bez przesiadki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czlowieku... zycie ci nie mile?? przeciez tam w 5 minut nas dresy rozgonia i nasze piwko skonczy sie na maratonie albo w<span style="color:red;">[ciach!]</span>lu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czlowieku... zycie ci nie mile?? przeciez tam w 5 minut nas dresy rozgonia i nasze piwko skonczy sie na maratonie albo <font color="#FF0000">[ciach!]</font>...

hahha jakie dresy ja tu mieszkam tu sie nic kompletnie nie dzieje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czlowieku... zycie ci nie mile?? przeciez tam w 5 minut nas dresy rozgonia i nasze piwko skonczy sie na maratonie albo <font color="#FF0000">[ciach!]</font>...

hahha jakie dresy ja tu mieszkam tu sie nic kompletnie nie dzieje

jaaasssneeee :lol:

no ale kiedy w koncu to spotkanie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi