poca Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Hmm, terminy. Jak stoicie w czasie np. 18 marca? , to jest czwartek. Ale może nie tak szybko, jak sie trochę ociepli. Chyba że bardziej wam weekend pasuje. Mnie trochę mniej już. Ale grill - pomysł extra. To jak? Bierzemy cyfrówe ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilgoldberg Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 mi wszystko pasuje moze byc grill moze byc bez kobiet zycia itp powiedzcie tylko kiedy i jestem chyba ze naprawde cos powaznego mi wyskoczy ..............ale raczej nie ale co do tego grila itp to jednak oplacaloby sie poczekac do cieplejszych dni i wtedy powinno byc :D pozostaje wiec tylko miejsce i czas spotkania.............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Trochę daleko ;]] Błąd, jak cholera daleko ;] Zostaje Poniatowski, chyba że chcecie McDonalda zdemolować na Wyszyńskiego ;]]Człowieku Łódź nie ogranicza się do Retkini!! A Helenmów to fajne miejsce - duzo lawek, malo zuli i w ogole fajnie tam jest. Chyba, ze zrobimy sobie tryumfalny przemarsz przez Limanke :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Hmm, terminy. Jak stoicie w czasie np. 18 marca? , to jest czwartek. Ale może nie tak szybko, jak sie trochę ociepli. Chyba że bardziej wam weekend pasuje. Mnie trochę mniej już. Ale grill - pomysł extra. To jak? Bierzemy cyfrówe ;]] Juz lepiej 20 18-go do 18 siedze na zajeciach. Weekend jest zdecydowanie najlepszy. I ustalmy do którego parku idziemy na tego siarkofruta (burgmunda) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Trochę daleko ;]] Błąd, jak cholera daleko ;] Zostaje Poniatowski, chyba że chcecie McDonalda zdemolować na Wyszyńskiego ;]] Człowieku Łódź nie ogranicza się do Retkini!! A Helenmów to fajne miejsce - duzo lawek, malo zuli i w ogole fajnie tam jest. Chyba, ze zrobimy sobie tryumfalny przemarsz przez Limanke :D:D Co ty powiesz ;] Tylko mówie gdzie mnie jest wygodniej. Helenów? Dobra, możemy przez Limanka. Tylko najlepiej szybko ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Sadze, ze najlepszy termin to weekend - ludzie pracuja, ucza sie, wiec w tygodniu ciezko im sie wyrobic. I raczej nie w niedziele, bo w poniedzialek kac. Co do miejsca - gdziekolwiek, byleby z kazdego punktu Lodzi mozna tam dojechac bez przesiadki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Dobra, jedno ustalone: jakiś weekend. Dalsze sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Hanu, jest dobrze. Wiemy że idziemy w weekend. Teraz jeszcze tylko który i gdzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejtu Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 ja bym proponowal jakos w kwietniu, moze w okolicach przerwy swiatecznej, najblirzsze 3 tyg odpadaja na polibudzie zaczyna sie seria kolokwi zaglady ktore chcial bym zaliczyc... chociaz jedno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Witam ja dosyć nowy na forum jestem widze że spotkanie w Łodzi sie szykuje blisko Łodzi mieszkam Pabianice wiec chetnie sie załape jeśli mozna hi tylko ustalcie miejsce i date a sie zjawie na piffko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Ja proponuje Koziny ławek brak a sklepow z % to ci dostatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Witam ja dosyć nowy na forum jestem widze że spotkanie w Łodzi sie szykuje blisko Łodzi mieszkam Pabianice wiec chetnie sie załape jeśli mozna hi tylko ustalcie miejsce i date a sie zjawie na piffko :D Witam kolegę z miasta :) Ja również może się wybiorę na spotkanko,byle by na drugim końcu Łodzi nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefex Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Co do miejsca - gdziekolwiek, byleby z kazdego punktu Lodzi mozna tam dojechac bez przesiadki. Na krancowce chcesz pic? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Moge tez na przystanku lub w parku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Ja proponuje Koziny ławek brak a sklepow z % to ci dostatekNie, no może nie Koziny - jeszcze moją byłą nie daj Boże spotkam ;) Proponuje w wspomnianym już Helenowie w sobote najblizsza (20 III) o np. 18 przy muszli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Ja proponuje Koziny ławek brak a sklepow z % to ci dostatekNie, no może nie Koziny - jeszcze moją byłą nie daj Boże spotkam ;) Proponuje w wspomnianym już Helenowie w sobote najblizsza (20 III) o np. 18 przy muszli. Co do miejsca - gdziekolwiek, byleby z kazdego punktu Lodzi mozna tam dojechac bez przesiadki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 a tak z innej beczki ktos was panowie chodzi do Wsinf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Ja proponuje Koziny ławek brak a sklepow z % to ci dostatekczlowieku... zycie ci nie mile?? przeciez tam w 5 minut nas dresy rozgonia i nasze piwko skonczy sie na maratonie albo w<span style="color:red;">[ciach!]</span>lu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 a tak z innej beczki ktos was panowie chodzi do Wsinf?wiejska szkola irygacji nieuzytkow farmerskich?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Ja proponuje Koziny ławek brak a sklepow z % to ci dostatekczlowieku... zycie ci nie mile?? przeciez tam w 5 minut nas dresy rozgonia i nasze piwko skonczy sie na maratonie albo <font color="#FF0000">[ciach!]</font>... hahha jakie dresy ja tu mieszkam tu sie nic kompletnie nie dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Co z tą sobotą?? Jak sie nik szybko nie okresli to bedzie lipa bo ja nie mam dostepu do sieci w domu, a zajecia przy kompie mam dopiero we wtorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 a tak z innej beczki ktos was panowie chodzi do Wsinf?ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 no spoko spoko mozna by sie spotkac :) tylko kurcze mam troche daleko z olechowa np: na retkinie :( , zwlaszcza jak bysmy sobie popili troche :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 No ja też chętnie bym poszedł :D ale nie wiem czy nie będę za młody w tym gronie :D (16 lat) przyjmiecie mnie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejtu Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 ja w ta sobote niewyrobie sie ale w nastepna juz bardziej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 :( Spotkanie blisko mnie a ja jutro jade wracam poniedziałek :cry: motofan a Ty jedziesz ?? zaprezentujesz Pabianice ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 No kurczę nie mogę w ten weekend :( Trudno.Może następnym razem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Ja proponuje Koziny ławek brak a sklepow z % to ci dostatekczlowieku... zycie ci nie mile?? przeciez tam w 5 minut nas dresy rozgonia i nasze piwko skonczy sie na maratonie albo <font color="#FF0000">[ciach!]</font>... hahha jakie dresy ja tu mieszkam tu sie nic kompletnie nie dzieje jaaasssneeee :lol: no ale kiedy w koncu to spotkanie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 no i co?? temat zdechl?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zrobilo sie cieplo, wiec mozna isc gdzies od parku flaszke zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...