DareDevil Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Witam! Szukam jakiegoś programiku (było coś takiego u kogoś na www), który po wpisaniu MHz pokazuje ile ma wg AMD xxxx+ i na odwrót. Nie mogę tego znaleść. Prosiłbym bardzo o linki. Tenx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 A nie powinno to być na oprogramowaniu ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 może i powinno, ale nie chce mi się juz zakładać novego topic'a. Więc może ktoś jednak pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Progs sie zwie uAMDtool. Jesli nie znajdziesz to daj znac to wysle na maila. (182 K) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 może i powinno, ale nie chce mi się juz zakładać novego topic'a. Więc może ktoś jednak pomoże? oj Dare uzywaj troche google :D tu wszystko jest :) A poza tym jest dtrona producenta na której jest wszystko - http://www.amd.com/us-en/assets/content_ty..._docs/27375.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Progs sie zwie uAMDtool. Jesli nie znajdziesz to daj znac to wysle na maila. (182 K) http://home.btconnect.com/barneycomputers/.../amd/tool2a.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 może i powinno, ale nie chce mi się juz zakładać novego topic'a. Więc może ktoś jednak pomoże?Czyli jak Tobie sie nie chcę, to ma się chcieć moderatorowi? Druga sprawa to uzyj czasami GOOGLE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 sciagnij program OPN-462 IMO najlepszy programik bo uwzglednia podzial na rdzenie procka ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Tenx za pomoc. Chodzi i o coś takiego np. wpisuje 1,47 i przelicz na AMD i wyświetla się 1700+ i na odwrót. Widziałęm coś podobnego na jakiejś www . Prosiłbym bardzo o linki :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 www.kalkulator-oc.republika.pl ale polecam ten program co podalem wyzej ... np. 2200MHz u bartona to 3200+ jednak u t-breda to "tylko" 2900+ w tym programie ustawiasz jaki rdzen badasz ... zajmuje pare kilo wiec warto go miec w swoich zbiorach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Gie-eN-Zet - Tenx!!! Właśnie o tą www mi chodziło. Tenx. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...