Wojt Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 http://www.tomshardware.pl/howto/02q3/0207...0710/index.html Baaardzo podoba mi sie ten kompaktowy komp. Ciekawie jest zrobione chlodzenie procesora :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Właśnie czytam i jakoś to do mnie nie trafia. Wolę porządną dużą budę w ktorą można zapakować co się chce :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 HEHE czy ja wiem... niepraktyczna obudowa :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Cytat HEHE czy ja wiem... niepraktyczna obudowa :? Do 90% zastosowan domowych wystarczylaby taka wlasnie mala obudowa i ograniczone mozliwosci rozbudowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 fajne cacko - gdyby jeszcze pojawiło się coś w stylu pocket gf3 albo gf4 :D i można to by było wsadzić do takiej obudowy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 fajne male i poreczne ale duza obudowa ma swoj klimat i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Czy ja wiem... małe, ale ładne raczej nie, no i za mało miejsca! Tylko jeden napęd, no i do 90% zastosowań domowych jest tam za mało slotów PCI... Dobre do biura, gdzie potrzeba miejsca na biurku... pewnie kosztuje kupe forsy i sie nieźle grzeje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Dla mnie też to nieodpowiada. Nadaje sie do domu, i do biura, gdzie nie trzeba kompów rozbierać. A poza tym nie dla nas. :-) Już lukas666 napisał że duża obudowa ma swój klimat. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Bardzo fajna np. do kuchni ideal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 na wycieczke to spox:D tylko jeszcze bym mu wrzucil zasilacz na baterie i monitor 5'' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Jak monitor 5" to po co w środku GF4Ti? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Jest spox tylko za małe możliwości rozbudowy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 pc chips jush kiedys robil totalna integracje male wymiary i jakos sie nie przyjelo ot i to pewnie nie bardzo, choc na lan party taki komp to bomba bo nie trzeba tachac 30 kilowego monstera :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokoloshe Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 fajnie wyglada, pomylilbym z mini-wieza, ale to chyba jedyna zaleta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Cytat Do 90% zastosowan domowych wystarczylaby taka wlasnie mala obudowa i ograniczone mozliwosci rozbudowy. :arrow: no to ja chyba zaliczam sie do twojich 10%, chociaz zyje w 47 m kwadratowych z rodzicami, siostra i psem. zdecydowanie preferuje duuuze obudowy. nim wieksza, tym lepszy obieg powietrza i wiecej urzadzen mozna wpakowac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 male moze i jest piekne ale duze jest DUZE hehehehhehehe 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Do jakiegos biura jak ma byc male i schludne, to jak najbardziej, ale dla normalnych ludzi, to sie takie puszeczki nie nadaja. Do gier kicha, do skomplikowanych jakis aplikacji tez, jak chcesz cos rozbudowac to kicha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 takie coa, to by sie mojej matce w pracy przydalo :PPPPPPP ale to nei dla nas overclockerooff :PPPPPPPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 W tym wszystkim brakuje mi tylko AGP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 i znowu sprawdza sie powiedzenie "male jest piekne, ale duzy moze wiecej" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...