wojs Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Aż musiałem tę Twoją zasiłkę zobaczyć. Wygląda nieźle, muszę przyznać :) Ładny wlot od dołu, grill na wylocie. No, no. Stara dobra szkoła ;) Jeśli to, to, co znalazłem... http://power-on.com/atx235bk1.html - dla zainteresowanych ;) To jest 200W a nie 235, co prawda, ale wygląda spoko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr Szpadel Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Mi się nie spalił, ale dwóm moim kumplom tak, oczywiście jakieś Codegeny :lol: U jednego pociagnął za sobą kartę graficzną, u drugiego płytę główną :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Aż musiałem tę Twoją zasiłkę zobaczyć. Wygląda nieźle, muszę przyznać :) Ładny wlot od dołu, grill na wylocie. No, no. Stara dobra szkoła ;) Jeśli to, to, co znalazłem... http://power-on.com/atx235bk1.html - dla zainteresowanych ;) To jest 200W a nie 235, co prawda, ale wygląda spoko... mala erreta (dla zainteresowanych ;-) ) oto aukcyjka na ktorej nabylem moj power supply :-) http://allegro.pl/show_item.php?item=20005782 pozdrawiam -btw ciekawe jak sie spoboda ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Aż musiałem tę Twoją zasiłkę zobaczyć. Wygląda nieźle, muszę przyznać :) Ładny wlot od dołu, grill na wylocie. No, no. Stara dobra szkoła ;) Jeśli to, to, co znalazłem... http://power-on.com/atx235bk1.html - dla zainteresowanych ;) To jest 200W a nie 235, co prawda, ale wygląda spoko... mala erreta (dla zainteresowanych ;-) ) oto aukcyjka na ktorej nabylem moj power supply :-) http://allegro.pl/show_item.php?item=20005782 pozdrawiam -btw ciekawe jak sie spoboda ;-) i czym tu sie podniecac? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Aż musiałem tę Twoją zasiłkę zobaczyć. Wygląda nieźle, muszę przyznać :) Ładny wlot od dołu, grill na wylocie. No, no. Stara dobra szkoła ;) Jeśli to, to, co znalazłem... http://power-on.com/atx235bk1.html - dla zainteresowanych ;) To jest 200W a nie 235, co prawda, ale wygląda spoko... mala erreta (dla zainteresowanych ;-) ) oto aukcyjka na ktorej nabylem moj power supply :-) http://allegro.pl/show_item.php?item=20005782 pozdrawiam -btw ciekawe jak sie spoboda ;-) i czym tu sie podniecac? :lol: mogles sobie spokojnie darowac takiego posta - ale widac nie mogles sobie odmowic - btw. wiesz mi na widok twojego mode coma tez nie staje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 zmien temat ! ! ! ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Haha! Dobre, colin_hendry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 zmien temat ! ! ! ! chodzi o mnie ?? :D Nevermind - dyskusje uwazam za zakonczona - moga sie najwyzej wpisywac inni nieszczesliwcy zeby nam poprawic humor ;-) pozdrawiam i zycze stabilnych napiec i zadnych przepiec ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Aż musiałem tę Twoją zasiłkę zobaczyć. Wygląda nieźle, muszę przyznać :) Ładny wlot od dołu, grill na wylocie. No, no. Stara dobra szkoła ;) Jeśli to, to, co znalazłem... http://power-on.com/atx235bk1.html - dla zainteresowanych ;) To jest 200W a nie 235, co prawda, ale wygląda spoko... mala erreta (dla zainteresowanych ;-) ) oto aukcyjka na ktorej nabylem moj power supply :-) http://allegro.pl/show_item.php?item=20005782 pozdrawiam -btw ciekawe jak sie spoboda ;-) i czym tu sie podniecac? :lol: mogles sobie spokojnie darowac takiego posta - ale widac nie mogles sobie odmowic - btw. wiesz mi na widok twojego mode coma tez nie staje :lol: ten modeco to fortron i wiesz lepszy rydz niz twoje nic newbie :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Aż musiałem tę Twoją zasiłkę zobaczyć. Wygląda nieźle, muszę przyznać :) Ładny wlot od dołu, grill na wylocie. No, no. Stara dobra szkoła ;) Jeśli to, to, co znalazłem... http://power-on.com/atx235bk1.html - dla zainteresowanych ;) To jest 200W a nie 235, co prawda, ale wygląda spoko... mala erreta (dla zainteresowanych ;-) ) oto aukcyjka na ktorej nabylem moj power supply :-) http://allegro.pl/show_item.php?item=20005782 pozdrawiam -btw ciekawe jak sie spoboda ;-) i czym tu sie podniecac? :lol: mogles sobie spokojnie darowac takiego posta - ale widac nie mogles sobie odmowic - btw. wiesz mi na widok twojego mode coma tez nie staje :lol: ten modeco to fortron i wiesz lepszy rydz niz twoje nic newbie :lol: :lol: :lol: no comments - nie bede sie przeciez klocil ze starym wygą - tylko co jest rydzem a co niczym oto jest pytanie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 no comments - nie bede sie przeciez klocil ze starym wygą - tylko co jest rydzem a co niczym oto jest pytanie :lol: rydz=fortron, nic=twoje psu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 mialem skonczyc ale mam nadzieje ze ten post to zakonczy. nie bede sie klocil co jest lepsze bo wiadome co jest - poza tym gdybym zaczal mogloby ci jeszcze braknac argumentow, zachwialbym twoim poczuciem wartosci i moglbys sobie krzywde zrobic :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 mialem skonczyc ale mam nadzieje ze ten post to zakonczy. nie bede sie klocil co jest lepsze bo wiadome co jest - poza tym gdybym zaczal mogloby ci jeszcze braknac argumentow, zachwialbym twoim poczuciem wartosci i moglbys sobie krzywde zrobic :roll:poczucie mam bardzo wysokie i <span style="color:red;">[ciach!]</span> ci do tego myslisz ze kim jestes modemowcu <span style="color:red;">[ciach!]</span>y!!! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 mialem skonczyc ale mam nadzieje ze ten post to zakonczy. nie bede sie klocil co jest lepsze bo wiadome co jest - poza tym gdybym zaczal mogloby ci jeszcze braknac argumentow, zachwialbym twoim poczuciem wartosci i moglbys sobie krzywde zrobic :roll:poczucie mam bardzo wysokie i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ci do tego myslisz ze kim jestes modemowcu <font color="#FF0000">[ciach!]</font>!!! :wink: hehe ciekawe co tam bylo pod tymi ciachami :D nerwy ci puszczaja :P a tak btw. mysle ze po prostu jestem starszy :D btw2. skad ten pomysl o modemie - moze lepiej przeniesc ta glupia wymiana zdan na priwa albo zakonczyc ja bo forum nie od tego raczej jest...- nie odpisuj i bedzie OK - koniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 mialem skonczyc ale mam nadzieje ze ten post to zakonczy. nie bede sie klocil co jest lepsze bo wiadome co jest - poza tym gdybym zaczal mogloby ci jeszcze braknac argumentow, zachwialbym twoim poczuciem wartosci i moglbys sobie krzywde zrobic :roll:poczucie mam bardzo wysokie i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ci do tego myslisz ze kim jestes modemowcu <font color="#FF0000">[ciach!]</font>!!! :wink: hehe ciekawe co tam bylo pod tymi ciachami :D nerwy ci puszczaja :P a tak btw. mysle ze po prostu jestem starszy :D btw2. skad ten pomysl o modemie - moze lepiej przeniesc ta glupia wymiana zdan na priwa albo zakonczyc ja bo forum nie od tego raczej jest...- nie odpisuj i bedzie OK - koniec ty idz sie wygadac mamusi na priva a nie mi pajacu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 mialem skonczyc ale mam nadzieje ze ten post to zakonczy. nie bede sie klocil co jest lepsze bo wiadome co jest - poza tym gdybym zaczal mogloby ci jeszcze braknac argumentow, zachwialbym twoim poczuciem wartosci i moglbys sobie krzywde zrobic :roll:poczucie mam bardzo wysokie i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ci do tego myslisz ze kim jestes modemowcu <font color="#FF0000">[ciach!]</font>!!! :wink: hehe ciekawe co tam bylo pod tymi ciachami :D nerwy ci puszczaja :P a tak btw. mysle ze po prostu jestem starszy :D btw2. skad ten pomysl o modemie - moze lepiej przeniesc ta glupia wymiana zdan na priwa albo zakonczyc ja bo forum nie od tego raczej jest...- nie odpisuj i bedzie OK - koniec ty idz sie wygadac mamusi na priva a nie mi pajacu :lol: Heh watek juz spalony a wiec moze zalozyc ankiete ile lat ma stefan: a) 5 B) 6 c)10 i d) 13 ale ma uszkodzony mozg bo go bila mamusia mlotkiem jak nie chcial szamac kaszanki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 ste3an już nie odpisze w tym i w zadnym innym temacie. colin_hendry - ostrzeżenie. Na przyszłośc powstrzymaj się od zbednych komentarzy takich jak w ostatnim poscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 tak , noname 250W miał 4,5 roku coś około chyba, przysmarzył mobo ale ja z kumplem odratowalismy (ECS K7S5A;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 oki zeby zalagodzic sprawe: Kumpel przypomnial mi ze jego 235W Megabajt jest odpowiedzialny za 2 mb ! badblockow w na jego dysku... no ale to byl MB a nie Hipro ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 CHCIALEM BARDZO PRZEPROSIC ZA ZA MOJE NIE PARLAMENTARNE KOMENTARZE W TYM POSCIE POSTANAWIAM POPRAWE :oops: MAM NADZIEJE ZE ZROZUMIECIE :) POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 ste3an, tym razem cie odbanowałem ale za następne złamanie regulaminu wylatujesz na stałe i nic już ci nie pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Spoko, ste3fan! Welcome back :) Każdemu się zdarza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 mi padl jeden i nic przy tym nie zepsol, kumplowi padly trzy i dopiero ten ostanti co poszedl pobral wszystko oprocz dysku. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 CHCIALEM BARDZO PRZEPROSIC ZA ZA MOJE NIE PARLAMENTARNE KOMENTARZE W TYM POSCIE POSTANAWIAM POPRAWE :oops: MAM NADZIEJE ZE ZROZUMIECIE :) POZDRAWIAM no to co glosujemy ?? :D - zartuje - i tez chcialem przy okazji wszystkich przeprosic - ponioslo mnie - dobrze ze to tylko slowa.. 8) ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 mi padl jeden i nic przy tym nie zepsol, kumplowi padly trzy i dopiero ten ostanti co poszedl pobral wszystko oprocz dysku. :lol: czyli czysta loteria. Brakuje pradu trzeba wymienic - chcemy miec spokoj/ nie lubimy niepotrzebnie ryzykowac - chyba warto dac chociaz te 120-200 zl na cos lepszego od serii... /nawrocony ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Nie moge się doliczyć ale cztery napewno, z czego jeden pociągną za sobą płyte i dysk twardy. a czy byl w tych 4 jakis markowy ?? :> Tak markowy był codegen :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Ja spalilem 3 zasilacze: 1 Codegen, i 2 Megabajty, potem sie wkurzylem i kupilem Chiefteca 420W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 mi osobiscie splonely 3 zasilki jedna at i 2x atx. W pracy splonely mi 2x at i okolo 5 razy atx Spodkalem sie w mojej karierze z okolo kilkunastoma spalonymi zasilaczami z czego niestety 80 % przypadkow bylo polaczone z stratami innego sprzetu (najczesciej ram grafa plyta gl dyski) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Jakoś się niczego z tego tematu nie dowiedziałem :( Mam mocno obciążonego Huntkeya 300W i zastanawiam się czy zawarte w nim zabezpieczenia (o ile są jakieś) zapezpieczą przed ew. spaleniem reszty komonentów komputera. A z tej dyskusji wynika że się tylko Codeshity palą :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Jakoś się niczego z tego tematu nie dowiedziałem :( Mam mocno obciążonego Huntkeya 300W i zastanawiam się czy zawarte w nim zabezpieczenia (o ile są jakieś) zapezpieczą przed ew. spaleniem reszty komonentów komputera. A z tej dyskusji wynika że się tylko Codeshity palą :? Z tytułu jaki nadales swojemu postowi wnioskuje ze chciales sie dowiedziec czy spalil sie komus kiedys zasilacz, wiec ludzie pisza o swoich spalonych zasilaczach. a teraz mówisz że z dyskusji wynika ze tylko sie codeshity palą - to tez wniosek nt. zasilaczy, wiec czegos sie dowiedziałes :D co do twojego zasilacza: zanjdź stronę producenta i model twojego zasilacza i bedziesz wiedzial jakie ma parametry i czy ma zabezpieczenia typy Overvoltage itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...