nazir_black Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 no mi rowniez spalil sie zasilacz, ktory pociagnal za soba cala reszte oprocz pamieci i karty graficznej. dlatego teraz zainwestowalem w pozadny zasilacz:) i wszystkim polecam to samono mi rowniez spalil sie zasilacz, ktory pociagnal za soba cala reszte oprocz pamieci i karty graficznej. dlatego teraz zainwestowalem w pozadny zasilacz:) i wszystkim polecam to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Spalilem CODEgena "300W". Na szczęście tylko codegena. Piękny efekt wizualny w postaci czarnej smugi dymu, od której musialem przemalować sufit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 hmmmm 2x Codegen przy 2600+@2800+ hehe naszczescie nic wiecej ,1x Megabajt350w po podłaczeniu Ti4200 naszczescie tylko zasilacz, i 1x Modecom 350 GT ale to chyba cos z sieci poszlo i naszczescie skonczyło sie na zasilaczu ,daltego teraz mam UPS :-) i siwety spkoj i dobry zasilacz :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 jakies dwa tygodnie temu sfajczyl mi sie zasilacz. codeshit 300w. na szczescie tylko on. miesiac wczesniej kumplowi w pokoju (akademik) zmarl codeshit 235w. zabral do grobu dwie baracudy 20gb i 60gb :(. obaj mielismy sroga nauczke i nie szkoda nam kasy na jakas "firmowke". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 No cóż, u mnie w firmie średnio jeden Codegen na miesiąc idzie do nieba.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 sam sie nie spalil ale ja jedengo naumyslenie udupilem;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 ludzie nie zalujcie kasy na zasilacze. 200 zl to minimum z ktorym trzeba sie liczyc, jesli bedziecie zydzic kase na zasilacz to przy odrobinie szczescia spali sie wam tylko zasilacz, a jesli szczescie zabraknie to procz zasilacza spalis ie wam cos wiecej i wtedy bedzie placz!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 1x Superpower 350W, spalil mi sie na defaulcie, poprostu seti chodzilo w tle. I teraz seria, jeden dzien 3 zasilacze, 1x modecom.2x codeshit zakres 300-350W, u kumpla jak zamontowal Gf4200... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukoszek1 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Mi też spalił się zasilacz. Wyłaczyłem kompa. Za jakąś godzine przychodzę, naciskam POWER i nic. Tylko jakąś spaleniżne czuć:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 A ja ostatnio przeżyłem mały szok. Kumpel potrzebował jakiś zasilacz 12V dla wiatraków, przypomniałem sobie o starutkiej obudowie AT stojącej gdzieś w piwnicy. Poszliśmy, znaleźliśmy no i wykręcam zasilacz. 200W, cięzkie jak diabli, działa, ma zabezpieczenia przeciwzwarciowe (wiem bo niechcący zrobiłem zwarcie), ma już z 9 lat, napięcia z miernika stabilne i dobre. A szczena mi opadła bo to Codegen. 8O Zważyłem - 2,4 kg. 8O 8O Czyzby kiedyś robili dobre zasilacze a potem zeszli na psy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 hehe, moze i tak. czasami tak byla ze kiedys to robili dobre rzeczy a teraz to jakies badziewie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 własnie był u mnie "kumpel" taki ktory przychodzi tylko jak cos potrzebuje.. mowi ze potrzebuje zasilacz jakis bo mu sie spalił jego codegen 300W ja mu wyciagam jeden z 5 ciu nonamow z szafy (powyciaganych z obudow jak skladam komus kompa na ich miejsce idzie cos lepszego zawsze. ) wyszperałem deera 350W zazyczyłem 25zł 8) powiedział ze jak sprawdzi to przyjdzie i zapłaci ... goscia witam spowrotem za godzine i mowi prawie z łzami w oczach ze nie kupuje bo mu padło razem z codegenem mabo /procek (cellek 733mhz) ramy (256sdr ) karta gf2 mx i dysk 40gb ) :!: :!: :!: :!: ... a jeszcze 3 msc temu sie smiał jak mu radziłem zeby zmienił tego codegena.. :twisted: :twisted: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johar Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 bol jest straszliwy jak zjarana zasilka pociaga za soba inne Twoje dobra. W moim przypadku wyekspediowala w kosmos dysk twardy WD1200JB. 120 gb danych poszlo sie ...bac Do tej pory jeszcze nie znalazlem zamiennej elektroniki do tego dysku by przynajmniej odzyskac czesc tych danych. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 no mi tez zasilacz pociagnal wszytsko oprocz grafiki i ram. znalezienie zamiennej elektroniki juz nie licze. 40 GB poszlo do piachu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 2 popalone, fartem z życiem uszło wszystko inne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 heh mi dwa w ciagu jedengo dnia: 1 codgen 300 i stary FDD zrobily mi mala choinke :-) 2 zasilcz z obudowy MiniATX po przedmuchaniu odkurzaczem zrobil tylko male pss i koniec :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Ja spaliłem dwa Codegeny. Później poszedłem po rozum do głowy i zainwestowałem w coś lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 kto bobije moj rekord spalilem 5 zasilaczy heheeh :D na forum www.pcprojekt.pl/forum mam podpis kosiarz zasilek :mrgreen: http://pcprojekt.pl/forum/viewtopic.php?t=1265 tu mozecie luknac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymex Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 kurcze - ja to mam pecha. Chciałem wymienić sobie zasilacz Codegena na Chieftec`a, załączam Chiefteca i nagle dym z niego poleciał :( I sam nie moge dojść co się stało i jak to się mogło stać. Widocznie nie wszystko złoto co się świeci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 kurcze - ja to mam pecha. Chciałem wymienić sobie zasilacz Codegena na Chieftec`a, załączam Chiefteca i nagle dym z niego poleciał :( I sam nie moge dojść co się stało i jak to się mogło stać. Widocznie nie wszystko złoto co się świeci.nawet u najlpeszej firmy moze sie trafic pare felernych egzemplarzy- idz wymien go i bedzie git:P ale nie do przyjecia jest jak 80-90% egzemplarzy jest do bani :lol: (codegen i inne smiecie) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_zero Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 od czasu kupienia platformy na nforce po kilku godzinach poszedl z dymem megabajt 350w (na szczescie nic nie wzial ze soba), wymienili mi na nowego megabajta 300w i troche poczytalem o tych zasilaczach bo wlasnie wtedy zaczely sie pojawiac masowo watki o problemach z zasilaczami i sprzedalem go koledze za 50zl dolozylem 30zl i kupilem fortrona 300w a pozniej jeszcze nastepnego ba tamtego wmontowalem u brata i z obu jestem zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 mi 2 codegeny i 1 megabajt :D i od tej pory takiego [ciach!]a nigdy nie kupie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 mnie spalil sie megabajt 350w pod naporem radka9500pro :) potem zainwestowalem kase w chiefa420 i BASTA! takiego wala! :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byzik Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Ja miałem Megabajta wymieniłem na Chifteca 360-302Df i co?? nagrałem naASUS PC probe zmiany napięcia w ciągu 2h i co ciekawe : 9 razy " skok " napiecia 12V do 12,672V zawsze to samo?!?! Pozostałe w normi ? 3,3V - 3,42 troche dużo 5V - 4,89 do 4,99V To Chiftek 360-302DF Co wy na to?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 A mi sie spalil Megabajt 300W :) Na szczescie nic nie pociagnal za soba. Potem mialem Megabajta 350W, ale po jakims czasie go sprzedalem i kupilem fortona 300W :) I jak narazie jestem zadowolony bo za dosc male pieniadze kupilem o niebo lepsza zasilke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Ja nigdy nie spaliłem zasilacza... [mam od 5 lat poserwisowgo na name i dziła ndala w starym kompie :D] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...