reyden Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 1. Czy mozna zaktualizowac win ME do XP? bo szkoda mi starych ustawień 2. czy W koncu gry pod Xp działaja czy nie??? (mam kilkanascie starszych gier -Total annichioaltion,obydwa fallouty, gta 1 ,) zalerZy mi na nich (szczególnie na TA i F2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 zauktualizowac mozna... co gier, to te najstarsze nie chodza (quake1, tr1, ogolnie z dosowymi sa problemy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 no nie wiem czy sa z dosowymi problemy juz wieksze sa w me :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 czy mając duron 700,64 mb ram,gf2 mx,hdd 20 gb soundblaster live moge zainstalowac win XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Durek jakoś obleci ale przy 64mb RAM to się tylko po wkó******. Dokup 256 i możesz spróbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 64 !!!! daruj sobie stary potrzebne jest minimum 128 z 256 da sie przezyc ale na 512 fruwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 1. Czy mozna zaktualizowac win ME do XP? bo szkoda mi starych ustawień 2. czy W koncu gry pod Xp działaja czy nie??? (mam kilkanascie starszych gier -Total annichioaltion,obydwa fallouty, gta 1 ,) zalerZy mi na nich (szczególnie na TA i F2) Ja bym tam się nie srał tylko wgrał na czysty dysk . A jeśli chodzi o gry to chyba obecnie najlepszy system 8) 8) 8)8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 1. Czy mozna zaktualizowac win ME do XP? bo szkoda mi starych ustawień Ja bym tam się nie srał tylko wgrał na czysty dysk . racja, nigdy nie rob tego typu nakladek, zawsze instaluj na czysty, sformatowany dysk... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...