Skocz do zawartości
azaz pl

LO traugutta w warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

moj najlepszy kumpel z gimnazjum tam chodzi :>

ogolnie....szkola jak szkola, nic nadzwyczajnego.....

taka srednia, moze troche ponizej sredniej :>

nie jest to np. norwid, ale ogolnie ujdzie :>

fajne imprezy tam sa orgnizowane (ofkoz pozaszkolne ;] )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to ja sie wypowiem ...

wiem co sie dzieje w kilku szkołach w Warszawie ( Wola ) i L.O. im. R. Traugutta jest (jak to określają profesorzy i wykładowcy ((bo takowych mamy)) ) szkołą, która uczy -normalności- bez jakiegoś dzikiego np. wyscigu szczurow. Plusem jest to, że mając znajomych w niektórych wolskich szkołach -- wiem, iż materiał w klasach o profilu mat-fiz jest przerabiany szybciej w Trauguttcie i w sposób chronologiczny niż np. w ( do compare'u ) L.O. Kopernika -- nie mówię tutaj o jakości bo nie będzie to ocena obiektywna.

Dodam że po profilu mat-fiz w L.O.R.T ( :] ) większość (nie pamiętam jaki to był procent -- ale zostało to obliczone przez p.prof.) dostaje sie licznie m.in. na politechnike i sgh bezproblemowo. Tyle slyszalem ... po 1 semestrze w tej szkole wiem ze jest to prawda bo w rzeczywistosci nie jest latwo (profil mat-fiz) oczywiscie kazdy znajduje swoje sposoby i reszta przedmiotow jest spoko do opanowania jednak matma, fizyka, chemia - rozszerzone przedmioty ... dostarczają duużo nauki i nieprzespanych nocy.

[ Wlasnie robie strone mojego LO wiec za jakis czas wszystko bedzie przejzyscie i ladnie tam wlasnie opisane a dotychczasowa strona -- ciut o pupe potluc]

co do imprez to taaak ... organizowane przez uczeszczajacych tam spryciarzy sa bomba.

jeszcze jedno ... szkola ta miala bodajze 31 miejsce w rankingu ale z pelna swiadomoscia slow moge powiedziec ze wyprzedza np. Kopernixa (13 pozycja) - nie biorac pod uwage klasy PRE IB ... ktora ciagnie to l.o. w gore

chyba wszystko

--- ide pisac esej :) ---

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi