Skocz do zawartości
pitman

ZGRYWANIE FILMÓW ATI RADEON 9100 POWERCOLOR

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam radeona 9100 powercolor 128mb vivo po zainstalowaniu softu do zgrywania filmow nie moge nic zgrac moze ktos wie co i jak bo ten PowerDirectorPro to cos nie za bardzo dziala ewentualnie moze jakis inny sofcik do zgrywania obrazu z tv dla ati.

Prosze o wszelkie info na ten temat pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadam radeona 9100 powercolor 128mb vivo po zainstalowaniu softu do zgrywania filmow nie moge nic zgrac moze ktos wie co i jak bo ten PowerDirectorPro to cos nie za bardzo dziala ewentualnie moze jakis inny sofcik do zgrywania obrazu z tv dla ati.

Prosze o wszelkie info na ten temat pozdrawiam.

Masz oryginalne oprogramowanie ATI - Multimedia Center - jest tam programik Video in - u mnie na oryginalnych sterach z płytki chodziło to bez problemciu - jest tylko problem (przynajmnjiej u mnie) jak wgram nowe stery - programik pokazuje, że nie może połączyć się ze źródłem.

Innym programem jest Virtual Dub - ten działa bez problemciu. Tylko najpierw trzeba zainstalować (przynajmnjiej u mnie) Windows Media Encoder 9 i przestawić tryb pracy na PAL - bo tak to mam wsio w NTSC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi