Czachas Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Popatrzcie na wynik jak dla mnie dobry przy zwykłym wentylatorze. Tylko dziwna rzecz pokazuje mi AGP że chodzi x1 :( Jak dam procek 11x200 pokazuje AGP x4. Co o tym sądzicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 no spoko wynik tylko masz za duzą temperature na plycie glownej tzn. na chipsecie ja mam normalnie na nforcie 2 jakies 25 C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachas Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Zgadza się tylko komp stoi koło kaloryfera :) to dlatego. A i dodatkowo z tyłu jest z 10 cm tylko miejsca do ściany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 masz za duzą temperature na plycie glownej tzn. na chipsecie ja mam normalnie na nforcie 2 jakies 25 C Hmm... e tam , kolejny lol jush z twojej strony w ciagu jedengo dnia :lol: ;) Do 43 jest jeszcze ok (pewnie i wiecej) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...