miromat Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 witam czy komuś udało się ściągnąć jakiś teledysk z tej strony http://www.mellesleg.hu/zene/listabc.php Niezłych clipów jest tam od groma ale nie można połączyć się z serwerem. Być może jest to płatna strona, nie wiem -jest po węgiersku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 hmmm dzikei za adres :> wlasnie sciagam stamtad cryin aerosmith :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miromat Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 jaki masz transfer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 a ja w tej chwili jestem pijany :D hehe tak na temat :lol: nieto ze bym sie chwalil hehehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 bylo 20 kB z czasme spadlo do 10 i tak juz leci.... :> ale cizko si dobic...bo chialem sciagnac gnr i juz wywalal 404 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...