Sojer Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Mam problem z resetujacym sie kompem. i nie wiem co moze byc tego przyczyna pamiatki mam ladne ocze 512 pc3500 nie krecone, procek 1700+@2000 jihub. i za chloere nie wiem co sie dzieje. pomuzcie[/i] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 A wiec standart: -zasilacz model (napiecia itd.) -timingi pamieci -sterowniki ewentualnie -skrec procesor (temp. za duza moze) -wiecej opisz, kiedy sie resetuje, czy podczas grania itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 zasilacz 500w (chyba starczy?) napiecia : 12v - 12,05v 5v - 5,02v proc: 1,75v timingi: 2-3-3-7 (moga byc 2-3-3-5) za wolno chodzi jak odkrece :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 u mnie tez walil resety jak pasta byla zle nalozona, sprawdz moze to, a jaka plyta gł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 nf7 mam klopoty z kompem dopiero jak zamienilem zasilke i ramy :( szkoda ze stare sprzedalem tak to bym zobaczyl czy cos sie dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 500W ale jakiej firmy ? bo wiesz ja mam niby 550W Q-TEC ale jak ustawie proca na 2400MHz i podniose napieci to mi tak pieknie resetami wali ze az milo :E Zobacz jak te napiecia wygladaja . . . jak masz duze fsb to zobacz ile volt na NB idzie i na ramy ile powinny dostawac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 i po co ześ te pamiątki zmieniał :lol: poczytaj http://www.overclockers.pl/txt.php?id=pamieci_ddr , po co przepłacać, najczęściej restarty są przez pamięci, zasiłkę i zbyt podkręcony procek na zamałyum napięciu- ja stawiam na zasiłkę lub procek, pamiątki możesz sprwdzić programem goldmemory a procek oczywiście Prime 95!!!! :lol: , zasiłke to tylko opserwując w np. MBM napięcia w trakcie steru w Prime!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Uff pamiatki sa spox memtest przelecial :). pozostaje jeszcze tylko za malo napiecia na procu albo zasilka. zmienilem na 300w codeszita i jest spox :(. tamten grat to byl jakis tekpower sprowadzany z kanady :P przez znajomego razem z ramami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 zasilacz 500w (chyba starczy?) proc: 1,75v heh... palomino 1700+@2000a moze temperatura :?: Bo to sie grzeje "troszke" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 temp nie 50 w stresie max ma. teraz sie nie resetuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...