Skocz do zawartości
Sojer

Resetowanie sie kompa :|

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z resetujacym sie kompem. i nie wiem co moze byc tego przyczyna pamiatki mam ladne ocze 512 pc3500 nie krecone, procek 1700+@2000 jihub. i za chloere nie wiem co sie dzieje. pomuzcie[/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

500W ale jakiej firmy ? bo wiesz ja mam niby 550W Q-TEC ale jak ustawie proca na 2400MHz i podniose napieci to mi tak pieknie resetami wali ze az milo :E

Zobacz jak te napiecia wygladaja . . .

jak masz duze fsb to zobacz ile volt na NB idzie i na ramy ile powinny dostawac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i po co ześ te pamiątki zmieniał :lol: poczytaj http://www.overclockers.pl/txt.php?id=pamieci_ddr , po co przepłacać, najczęściej restarty są przez pamięci, zasiłkę i zbyt podkręcony procek na zamałyum napięciu- ja stawiam na zasiłkę lub procek, pamiątki możesz sprwdzić programem goldmemory a procek oczywiście Prime 95!!!! :lol: , zasiłke to tylko opserwując w np. MBM napięcia w trakcie steru w Prime!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uff pamiatki sa spox memtest przelecial :). pozostaje jeszcze tylko za malo napiecia na procu albo zasilka. zmienilem na 300w codeszita i jest spox :(. tamten grat to byl jakis tekpower sprowadzany z kanady :P przez znajomego razem z ramami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi