bruce Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 witam :> byla kiedys sobie na necie fajna stronka ze sposobami samobojstw (wsio bylo dokaldnie opisane itp) miala ona czerne tlo :> tle pamietam :> nie wiem, czy na tym, czy na innym forum ktos keidys o niej wspominal.... googlowalem,s zukalem...nie znalazlem :> ma ktos moze do niej adres, lub ma ja zbackupowana?? :> z gory thx :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Nie możesz sam nic wymyśleć?!? :lol: :lol: :lol: ;) :P Poza tym, zobaczysz - jeszcze wszystko się ułoży ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Ja miałem książkę, która zapewne była pierwowzorem tejże stronki, ale gdzieś mi ją wcięło... od lat jej nie widziałem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 a pamietasz chcoiaz czesc z jej tytulu or something, co moglo by ulatwic mi jej znalezienie?? :> czy mam po prostu do ekspedientki w empiku powiedziec "dzien dobry, szukam jakiejs pozycji, w ktorej opisane by byly sposoby na samobojstwa :>'' ??? hmm :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 a pamietasz chcoiaz czesc z jej tytulu or something, co moglo by ulatwic mi jej znalezienie?? :> czy mam po prostu do ekspedientki w empiku powiedziec "dzien dobry, szukam jakiejs pozycji, w ktorej opisane by byly sposoby na samobojstwa :>'' ??? hmm :> spytaj sie tak i potem powiedz nam jaka mine zrobila ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 ja cos wymysle :> :> :> orginalnego. Powies sie :> skuteczne jesli galaz skutecznie trzymac bedzie ciezar wacpanowego ciala i wacpanowego miecza. :/ :> BTW :> :> :> czy ktos ma fajna kamasutre w pdfie, ale taka z dokladnym wytlumaczeniem :> chcialem siebie i kobiete czyms zaskoczyc :> (TO BYL ZART :> , ale jak ktos ma niech da znac :> ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 najlepsze zamobojstwo to zostac pociagnietym przez zasilacz przy padzie - czyli oprocz zasilki pada mobo grafa ram no i biedny overclocker :Plóm: <------ czemu nikt jeszcze tej ikonki nie zrobil??? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 No ciekawe, ale ja mam lepszy pomysł :) Rzucić się pod śmigło helikoptera :D A co do stronki to nieeee-mam-poooojęcia :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Eee tam, najlepiej się odpryskaj na stacji metra na trzecią szynę :) Jakbyś miał zamiar to daj znać - pojawię się z aparatem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 just do it !!!!!!!!!!!!!! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Chodzi o strone na R/O? :P :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 :> BTW :> :> :> czy ktos ma fajna kamasutre w pdfie, ale taka z dokladnym wytlumaczeniem :> chcialem siebie i kobiete czyms zaskoczyc :>)DAMN!! a mialem ja jeszcze z miesiac temu i to w pdfie... :lol: :lol: ale format byl i zapomnialem skopiowac :lol: :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 MeHow - odezwij sie na 2218612 lub turtles@toya.net.pl - kamasutra i nie tylko sie znajdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 MeHow - odezwij sie na 2218612 lub turtles@toya.net.pl - kamasutra i nie tylko sie znajdzieale lol ;] dzieki turtles :> masz juz maila pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 :Plóm: ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 :Plóm: ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Nooo :!: Ty to potrafisz sobie wybrać rodzaj zejścia :wink: A tak w kwestiach technicznych. Jak Ty to widzisz w detalach :?: Może więcej szczegółów. :wink: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Mamy kolejnego nominowanego do corocznego konkursu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 ktos musi zacząc jakos archiwizowac te topici (dodaj do ulubionych;) :twisted: zeby pod koniec roku jakiegos nie pominąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 a pamietasz chcoiaz czesc z jej tytulu or something, co moglo by ulatwic mi jej znalezienie?? :> Nei pamiętam... Okładka była czarna, na niej (na biało, gdube ziarno gasnąca świeca - jakby wiatr płomień zdmuchiwał. Chyba jakoś tak ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 bruce: zamawiam kompa i komorke ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Alescie sie ludzie napalili na ta kamasutre. Jak ktos moze to na ftp wrzucic to bede wdzieczny, bo plik ma 13MB i nie kazdemu tyle na konto wejdzie (moje na szczescie takie paczki trawi) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 ktos musi zacząc jakos archiwizowac te topici (dodaj do ulubionych;) zeby pod koniec roku jakiegos nie pominąć Już wcześniej zwróciłem na to uwagę :lol: Walker3d powiedział, że się tym zajmie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 A tak powaznie.. Nie wiem czy ktos to pamięta, ale Bruce sie kiedys "chwalił" ze miał kilka (?) prób samobójczych. Chłopak ma pewnie problemy (i to raczej nie z kompem) a wy sie nalewacie z niego... Bruce.. trzymaj sie !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 eee to przywiaz obudowe do szyji (tylko dobrym wezlem, nie ratowniczym, czy jak mu tam jest) wyjdz na jakis wysoki budynek i zrzuc obudowe, jak skonczyc to z kompem :D btw. jak chcesz sie serio zabic to powiedz: kur... gorzej byc nie moze :P wiec po ch.. skakac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 eee to przywiaz obudowe do szyji (tylko dobrym wezlem, nie ratowniczym, czy jak mu tam jest) wyjdz na jakis wysoki budynek i zrzuc obudowe, jak skonczyc to z kompem :D btw. jak chcesz sie serio zabic to powiedz: kur... gorzej byc nie moze :P wiec po ch.. skakac :P ...... i najlepiej wsadzic w nia z 5 starych Fortronow 500W :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 The_Structor: czemó nie ratowniczym? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 ee tam wsadzic olow a srodek wyslac na adres podany owczesnie na PM ;) :Plóm: - ehh podnieca mnei ta ikonka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 The_Structor: czemó nie ratowniczym? :> bo sie nie zacisnie mistrzu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 dzizas....ludzie....ja pierdziele..... grzecznie prosilem o podanie linka.... widze, ze sie OT zrobil, wiec prosze grzecznuie PARANOIKA o zamkniecie topicu :> zrob chociaz to dla mnie ;) z gory thx..... i jeszcze moze prosze o sposob na odpalenie "ENCYKLOPEDII CZLOWIEKA" wydana przez pascala pod winde 98 na windzie XP :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...