MARTiiii Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Jak w temacie po cholere 2 różne, czym one się różnią poza ceną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Z tego co wyczytalem, Photoshop CS jest upgrade'm dla Photoshopa 7... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejtu Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 osobiscie phostoshop cs mi sie niepodoba, zajmuje chyba 400 mb na dysku a pratkczynie zawiera to samo, wole paintera tam chociaz wiem czemu program zajmuje tyle ile zajmuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 PS CS zajmuje ok 177mb Jedną z nowych opcji np "Make work path" (rysujesz dowolną linję ołówkiem i po drobnej kombinacji możesz po tej linii pisać) Jest też filter gallery (przeglądarka filtrów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Czyli to jakby PS 8, czy o co biega? Jakieś nowe nazewnictwo? Który lepszy 7, czy PS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Photoshop CS to wersja 8 photoshopa, tyle ze zmienili nazwe na CS (Creative Suite) zeby im pasowalo do reszty progarmow w pakiecie (GoLive CS, Illustrator CS, InDesign CS, Image Ready CS tylko chyba Acrobata zostawili w spokoju bo ma numerek 6.0 normalny). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Photoshop to nowa wersja tzn 8. Z tego co zauważyłem to nie ma w niej jakichś znaczących nowych opcji dlatego chyba nie warto wydawać na niego paru tys zł. p.s. Jeżeli ktoś zauważył jakieś naprawdę przydatne nowe opcje to niech się podzieli odkryciami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...