Skocz do zawartości
...:::Piter:::...

Jaka szybka??? Przyciemniana czy przezroczysta???

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko, właśnie tak z nudów zrobiłe kolejnego moda mojej budki, do którego się tak zabierałem i niemaiłem kiedy 8) I moje pytanko pojega na tym: to jest moja buda http://codegen.pl/img/6008.jpg i tak jak jest ta klapka to mam wycięte okno :lol: , i jakie je zrobić, przyciemnianie(bo mam folie przyciemniająca do samochodów medium black, czyli bardzo ciemna) czy zostawić przezroczytą plexie??? Oczywiście będzie to podświetlone:) W razie jakich jeszcze pytań piście, to powiem dokładnie co i jak:)

PS: Już niedługo wrzuce jakieś fotki budy, tylko musze ją wreście skończyć!!! okno w budzie z boku i na górze juz mam z 1,5 roku, i pare innych pierdół, tylko nie moge jej skończyć do końca bo co chwile mam inne pomysły... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podświetlam diodami, ale przez tom filie ładnie widać diody :lol: A przez tom folie to widać tylko zarysy, chyba że jakiś lcd, czy coś, to by można było cos przeczytać ale kiepsko 8) Ale chyba zrobie ciemną, bo to i tak się otwiera...... Ale jeszcze nic nie wiem..... piście swoje sugeste, czemu lepiej taka, a czumu taką :lol: :lol: :lol:

Z góry dzięki za odpiski :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi