...:::Piter:::... Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Siemanko, właśnie tak z nudów zrobiłe kolejnego moda mojej budki, do którego się tak zabierałem i niemaiłem kiedy 8) I moje pytanko pojega na tym: to jest moja buda http://codegen.pl/img/6008.jpg i tak jak jest ta klapka to mam wycięte okno :lol: , i jakie je zrobić, przyciemnianie(bo mam folie przyciemniająca do samochodów medium black, czyli bardzo ciemna) czy zostawić przezroczytą plexie??? Oczywiście będzie to podświetlone:) W razie jakich jeszcze pytań piście, to powiem dokładnie co i jak:) PS: Już niedługo wrzuce jakieś fotki budy, tylko musze ją wreście skończyć!!! okno w budzie z boku i na górze juz mam z 1,5 roku, i pare innych pierdół, tylko nie moge jej skończyć do końca bo co chwile mam inne pomysły... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 no a przez ta folie bardzo ciemna to bedzie cos widac ?? czym podswietlasz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Podświetlam diodami, ale przez tom filie ładnie widać diody :lol: A przez tom folie to widać tylko zarysy, chyba że jakiś lcd, czy coś, to by można było cos przeczytać ale kiepsko 8) Ale chyba zrobie ciemną, bo to i tak się otwiera...... Ale jeszcze nic nie wiem..... piście swoje sugeste, czemu lepiej taka, a czumu taką :lol: :lol: :lol: Z góry dzięki za odpiski :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Jak ja bede modowal to sobie chce wstawic szybke przyciemniana ale nie na tyle zeby nic nie bylo widac :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Może ktoś już robił, przyciemniał folią medium black i to podświetlał... :? Chętnie bym zobaczył fotki jak to wygląda co i jak..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...