vkobra Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Witam, mam do was pytanie drodzy forumowicze, otuz ma durona jak w opisie i wszedzie mi pokazuje cache L1 64KB i cacheL2 64KB, wydaje mi sie ze L1 powinno byc 128KB, aha no i w cpu-z jest tak ze pokazuje Duron Thoroughbread B0, no i jak zrobie clear cmos to fsb mi automatycznie wykrywa na 100 a nie na 133, musze recznie przelaczyc. Nie wiem czy to jakis problem ale sie pytam bo obsluga tam gdzie go kupowalem byla niemila :) no i co z tym cachem czy isc do serwisu i sie pytac o to i oddawac procka, czy wszystko jest ok?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 L1 powinno byc 128, L2 64.z tym przestawianiem fsb przy starcie to tez dolinka. ja bym szedl do serwisu, moze jak byli niemili to wcisneli ci jakis kit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vkobra Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Zalozylem wlasnie starego durona 850 i tu tez mi pokazuje cache L1 64KB, nie wiem moze te stare tak maja, hmmm.... moze to ja cos zle robie, jakas reinstalke trzeba po zalozeniu procka?? nie wiem moze stery nvidii, albo bios no juz sam nie wiem, jaki wiarygodny programik zeby to sprawdzic jak jest naprawde?? Pomocy!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 nie boj nic, tak ma byc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Może źle odczytujesz? Np. WCPUID pokazuje tak: L1 I-Cache: 64 kB; L1 D-cache: 64 kB. Oddzielnie dla danych i instrukcji, łącznie więc jest 128 kB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...