dymy Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 jaki jest najmniejszy rozmiar plamki w monitorze CRT? i co to za monitor? pytam poniewaz mialem zderzenie z facetem tory twierdzil ze 0.24 to duzo i ze mial jush dawno stycznosc z monitorem o plamce 0.18. rzekomo Belinea ale nie byl pewien. obiecal sobie przypomniec ale przy nastepnym spotkaniu stwierdzil ze nie mial czasu i warunkow aby znalezc ta informacje. troszke mnie to zaintrygowalo bo nigdy nie spotkalem sie z takim wymiarm choc oczywiscie o niczym to nie swiadczy. dlatego wlasnie pytam: jaki jest najmniejszy rozmiar plamki dla CRT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Najmniejsza plamke jaka widzialem to 0.2 ale to jest maly kant. Ona ma w poziomie 0.2 a w pionie juz 0.25. Oczywiscie producent podaje ta mniejsza wartosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nefar Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Dodam tylko ze jest to kineskop diamondtron firmy mitsubishi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Ja ma Philispa 107MB z odzysku i plamke ma 0.22 Chamy w serwisie wybili mi na srodku ekranu czarny punkcik na szczesice nie jest on uciazliwy. :? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...