Bartez Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Witam wczoraj kupiłem sobie Gigabyte Radeon 8500PRO (250/250) za 730zł. Jako że nigdy wcześniej nie miałem kart ATI (no może kiedyś Rage 3D 8MB; ale wtedy było też VooDoo) mam kilka pytań: - czym można go najlepiej kręcić? (mam najnowsze Catalysty) - co zamiast nvratefix? - i czy można mu zmniejszyć obroty wiatraczka czymś innym niż V-tuner (nie chce działać) Tak ogólnie jest super; obraz ostrzejszy niż na GeForce 2Ti, wydajność dużo lepsza i narazie zero problemów a trochę się tego bałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 na podkrecaniu duzo nie zyskasz :) niestety prawda taka jest....jak juz cos tio krec synchronicznie...lub sama pamiec bo krecenie rdzenia raczej nic nie daje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 - i czy można mu zmniejszyć obroty wiatraczka czymś innym niż V-tuner (nie chce działać) :arrow: czyzby ten GF byl az tak glosny...? a jezeli chcesz go krecic, to chlodzenie na max. jest wskazane... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Do zmany odświerzania do ati: atirefreshfix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 W 8500 krecenie rdzenia cos daje ,ten GPU sie bardziej poci niz 7500 :-], i na podkrecaniu sie oczywiscie ZYSKA :P ,zalezy ile sie krecnie :-].Ogolnie odwiedz www.rage3d.com dla kilku progsow ,tuningi r3dtweakiem ,i jest tam kilka progsow do refreshfixa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...