janbar Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Witam wszystkich forumowiczow - tych znanych pierdzielnikow i tych nieznanych postomanow :D , mam nadzieje, ze fajnie nam sie bedzie dyskutowalo ! ;) :D To do ad remu ;) : jest sobie taka plytka jak w temacie i mam pytanie do jakich wartosci mozna ja podkrecic i jaki najlepszy procek mozna do niej zamontowac, aby go uciagnela, rzecz jasna ! ;) :D Plyta ma gniazdo krawedziowe na plytke z prockiem, w tej chwili jest to baleron 433 MHz. Poradzta ludziska jak to zrobic i co kupic ! :D Tak wiem jest topik o podkrecaniu "How to.. " ino nie wiem, czy takie zabytki tez obsluguje ;) :D a szukarke juz wlaczam ! :P Poczytalem troche i mojej plytce, ale za cholere nie wiem jak sprawdzic, ktory to konkretnie model ? II czy 1.2 , czy jaki tam ? :? Gdzie to jest napisane ? I czy jakis program to odczyta , ewentualnie ? UPDATE: No, o avatarkach poczytalem :P, wiec sie nie bede juz pytal ! :mrgreen: Pozdrawiam, janbar.:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Nie ten dział; post wędruje intel->podstawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Przejsciowka na FCPGA do tego jakis PIII kolo 1ghz , dolozyc ramu bo pewnie masz za malo najlepiej dobij do 512 , do tego jakas grafa co ci wejdzie na ta plyte bo wnioskuje ze masz Agp ale pewnie 2x wiec tu ci nie powiem jaka bo mam dziury w mozgu i nie pamietam jaka bedzie najlepsza (moze ci ktos z lepszym odswiezaniem pamieci pomoze) :) A tak w ogole to lepiej dozbierac i zmienic na jakiegos durnia 1400 , plus plytka na NF2 albo na VIA (ekonomiczniej) i masz o niebo lepszego kompa ktorym dojedziesz spokojnie na 2ghz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...