ToMo Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Gdzie można kupić DDR-y Samsunga (oczywiście 333MHz)??? I jeszcze jedno pytanie czy te Samsungi PC-266 tesh tak dobrze się kręcą ??? PozDraWiam ToMo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 wszystkie sklepy internetowe to mają a jak nie mają to ci sprowadzą jak do niech napiszesz. Ja mam 2 kości po 128 mega samsungów PC2700 (333) i i mi się kręcą na magistrali 210 i cas2 bez podnoszenia zasilania ale to pewnie zasługa płyty <span style="color:red;">[ciach!]</span>ej Abit KX7-333 Raid. Dodam żę płyta też chodzi na magistrali 210 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 we wrocku nie ma problemow z kupieniem DDR samsunga...maja 266 jak i 333 do wyboru do koloru :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 poszperaj po sklepach komputerowych i zajzyj na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 poszperaj po sklepach komputerowych i zajzyj na allegro Jak wyzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Ja swoje Samsungi 256MB DDR 333 kupiłem jakiś miesiąc temu od gościa z Allegro za 300 zł, ale ostatnio coś nie wystawia niczego na sprzedaż - może to wina wakacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Gdzie można kupić DDR-y Samsunga (oczywiście 333MHz)??? I jeszcze jedno pytanie czy te Samsungi PC-266 tesh tak dobrze się kręcą ??? http://www.allegro.pl/showitem.php?item=6780003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 :arrow: sklepy internetowe i allegro - to juz wiem. czy na slasku (najlepiej w gliwicach) mozna je tez kupic? chodzilem po sklepach, ale same no name, a na gieldzie w katowicach to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...