_Vip_ Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 dexter przez Twoj tekst o lutowaniu oplulem monitor :D Ciesze sie chlopaki,ze Wam sie podoba :D ... mam nadzieje ,ze sie mechl!n nie zbulwersuje zabardzo ze mu zasmiecam watek :wink: BTW buda napoczatku wygladala tak : http://www.1000lecie.pl/~vip/big4.jpg (pierwotnie jako AT,koszt 20zl :D) wiecej o budzie tu , WC - tu,a o LCD tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 no.. prosze ja Ciebie.. calkiem kulturka. tez niedawno kupilem big towera... za 10 :twisted: funkiel nuwka... ale dopero teraz mam czas sie do niego dobrac.. od kilku dni czynie gwalty na sciance bocznej a wczoraj rzem zaczełem pastwic sie nad front panelem.. bedzie przednio ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 a ja mam za friko bt i sie nie chwale ;) ale o tym nie na tym forum ;] :] jak skoncze to zapodam ;) mechl!n jak tam prace :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 a ja mam za friko bt i sie nie chwale ;) ale o tym nie na tym forum ;] :] jak skoncze to zapodam ;) mechl!n jak tam prace :?: nie gadaj tylko popraw ta koszmarna galke :D...ale to tez nie na tym forum :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 mechl!n możesz zamieścić projekt bloku na NB proszę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 A ja tak z ciekawosci odswieze ten topic :lol: Jak tam prace zwiazane z modem bo cos ostatnio sie nic nie dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 A ja tak z ciekawosci odswieze ten topic :lol: Jak tam prace zwiazane z modem bo cos ostatnio sie nic nie dzieje ostatnio przez miesiąc :!: 8O :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 ee tam od razu miesiac , 27dni tylko :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 bloczkami sie zasol mechl!n... alemod pewnie nie upadnie.. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Właśnie- "kombinuję" różne bloki. Druga sprawa- słoneczko- żal w garażu siedzieć 8) . Jak będę miał co pokazać- zamieszczę- tymczasem please bez OT. Projekt nie upadł (jeszcze :wink: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 potrzebuje ten rysunek co był pod tym linkiem http://members.lycos.co.uk/pcmaxx/tuning/n...-04/GPU_top.gif ale link nie dział to był projekt topu mech!na jeśli ktoś ma go na kompie proszę o przesłanie na patryk.tp@neostrada.pl lub gg 2201984 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...