marcinek79 Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Hello. W jaki sposób mozna porozmawiac przez mikrofon - między systemami Win XP i Win 98. Oba komputery są za zaporą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 www.skype.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek79 Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 To tylko pod 2000 i XP... Pytałem o 98... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 team spik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 To tylko pod 2000 i XP... Pytałem o 98... Pod 98 Skype tez dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0ses Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 To tylko pod 2000 i XP... Pytałem o 98... Pod 98 Skype tez dziala. czasami tak czasami nie...u mnie (win98) po instalacji nie dzialal, po postawieniu systemu na nowo dzialal, a po kolejnym formacie juz nie...pewnie trzeba miec wszystko dobrze poustawiane...teraz mam XP i dziala spox przerabialem ten problem niedawno...ale polaczenie win me-> XP. najlepiej sprawdzil sie buddy phone w wersji 2.xx. troche trudno go znalezc na www, ale na dc++ jest. IMO team speak jest ciutke za skomplikowany do prostego pogadania. choc super sprawdza sie w multiplaju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Paltalk GG też powinno pójść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Paltalk GG też powinno pójść Tlen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 ICQ;), windows 2000/xp/2k3 (w reszcie nie wiem czy jest ten programik) -> uruchom -> dialer......i bedzie mozna nawet chyba przez mikrofon dzwonic jak przez telefon zwykly:) jeszcze dokladniej nie sprawdzalem tego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 roger wilco jest tez bardzo dobry i nie zawala lacza- swietny do grania przez neta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 roger wilco jest tez bardzo dobry i nie zawala lacza- swietny do grania przez neta uzywalem rowniez i popieram to co mowisz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 skype 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek79 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Pitbull - zobacz co napisałem w zapytaniu - pomiędzy Win 98 i Win XP - skype - pod 98??? Czytaj najpierw dobrze pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...