colin_hendry Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Witam! Problem - mam przyklejone klejem temoprzewoadzacym radiatorki na pamieci. Chcialbym zalozyc nieco wieksze. I teraz pytanie jak najlepiej to zrobic: spotkalem sie z dwoma sposobami pierwsze przygrzac zapalniczka radiatorek i oderwac, drugie: wlozyc karte do zamrazarki na jakis czas i potem oderwac, a trzeci sposob to juz moje przypuszczenie - najpierw do zamrazarki a potem przygrzac zapalniczka. Co Wy na to? Urwal ktos kiedys kosc pamieci lub cos innego ?? :> Ja osobiscie zauwazylem ze mam ukruszony rog w jednej kostce :/ btw. jaka moze byc/jest roznica miedzy dobra tasma termoprzewodzaca a klejem termo?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yabolek Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Ja urwalem kosc pamieci. Jezeli kleiles dwuskladnikowym klejem zalmana to zycze Ci szczescia ;) A teraz pomysl sobie czy jest sens pier plyte chlodzic a pozniej podgrzewac? Przeciez to jakis absurd :lol: Slyszalem, ze metoda podgrzewania suszarka tez dziala ale generalnie najskuteczniejsze jest chyba zamrazanie (chociaz gdy juz urwalem swoja kosc razem z radiatorem to nawet po zamrozeniu nie moglem jej oderwac ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Ja urwalem kosc pamieci. Jezeli kleiles dwuskladnikowym klejem zalmana to zycze Ci szczescia ;)) No wlasnie kurcze nie wiem czy m to bylo klejone :/ A teraz pomysl sobie czy jest sens pier plyte chlodzic a pozniej podgrzewac? Przeciez to jakis absurd :lol: Chlodzic cala karte a grzac tylko radiatorki.. Slyszalem, ze metoda podgrzewania suszarka tez dziala ale generalnie najskuteczniejsze jest chyba zamrazanie (chociaz gdy juz urwalem swoja kosc razem z radiatorem to nawet po zamrozeniu nie moglem jej oderwac ;) ) no to ciezka i stresujaca operacja przede mna :/ - ale zawsze mam virge'a na podmiane :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8043 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8043ehh moderatorzy to zawsze wszystko znajda - albo pamietaja juz wszystko na pamiec ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Jedno i drugie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...